Sivuinfo

Tavoitteenamme on olla tasavertainen kohtaamispaikka kotisivuille ja niillä vieraileville. Ensemble listaa monipuolisia ja aktiivisia suomalaisia kotisivuja kategorioittain. Listaa selaavat ihmiset löytävät helpommin heitä erityisesti kiinnostavat sivustot ja listatut sivut saavat ilmaista mainosta.

Pyrimme listaamaan sivustot kahden päivän sisällä hakemuksen lähettämisestä. Lista myös käydään läpi kokonaisvaltaisesti 2 - 4 kertaa vuodessa, jolloin poistamme yli vuoden päivittämättä olleet sivustot ja merkitsemme ne sivustot epäaktiivisiksi, joita ei ole neljään kuukauteen päivitetty.

Sivulistaus Ensemble on avattu 25. lokakuuta 2011. Sanana Ensemble tarkoittaa kokonaisuutta.
 

Kiitos:
Unsplash Crew / ulkoasun kuva
Formspree / lomakkeet
Vanttaja.org / vieraskirjakoodi
MailChimp / uutiskirjepalvelu
Google Fonts / fontit
Font Awesome / fontit

Käyttöehdot: Pidätämme oikeudet muutoksiin. Emme ole missään vastuussa internetsivuista, joihin Ensemble on linkitetty. Emme myöskään ole vastuussa listatuista sivuista tai niiden sisällöstä.

› Katso vanhat ulkoasut
Jotkin koodit, kuvat tai fontit eivät enää toimineet kuvakaappausta otettaessa.

Ylläpitäjä

Moikka! Ensemblen takana pyörin minä, Jenni, 24-vuotias elämäntapakoodari. Asun Kanta-Hämeessä avomieheni ja kolmen kissamme kanssa. Valmistuin amiksesta media-assistentiksi vuonna 2013 ja nyt olen työelämässä johdon assistenttina ja vastaan markkinoinnista. Lisäksi teen pientä vapaaehtoishommaa paikalliselle löytöeläinkodille ja toimin sihteerinä paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen hallituksessa. Luonteeltani olen herkkä, menevä ja järjestelmällinen. Tykkään siivoamisesta, meikkaamisesta ja listojen tekemisestä (duh).

Tein ensimmäiset kotisivuni vuonna 2005. Vuonna 2006 avasimme kahden nettikaverini kanssa kopiointisivusto Eternity Worldin, joka keräsi ihan mielettömän suurta suosiota. Meillä oli myös oma foorumi, jossa oli yli sata aktiivista käyttäjää. EW lopetti vuonna 2009 ja taisin aika pian sen jälkeen avata oman kopiointisivuston. Onhan mulla ollut myös virtuaalihoitoloita, rinkejä, blogeja, personal-sivustoja... Ensemble on kuitenkin mun rakkain (ja pitkäikäisin) sivustoni!

jennijuulian

Tilaa Ensemblen uutiskirje

© Jenni | Sivulistaus Ensemble