Listaus: Virtuaalisivut

Listattu: 15 sivua
Uusia: 0 sivua
Epäaktiivisia: 6 sivua

HUOM! Nämä linkit eivät ikävä kyllä toimi uuden suodatusominaisuuden takia, mutta ongelma pyritään ratkaisemaan mahdollisimman pian.
 

 

Camp Half-Blood (epäaktiivinen)

17. tammikuuta 2016
— Deianeira

Haistanko puoliverisen? Annahan kun arvaan: tarkkaavaisuushäiriö, ADHD, vaikea nuoruus? Kuulostaa tutulta. Älä huoli, tälle kaikelle löytyy selitys! Camp Half-Blood on tarinankirjoitussivusto, jossa voit luoda oman puoliverisen heeroksen!

Cobalt Pokémonhoitola

26. kesäkuuta 2017
— Rosa & Sono

Cobaltissa pääsee tuttuun tapaan hoitamaan kaiken näköisiä Pokémon-otuksia, mutta erittäinkin monipuolisella tarjonnalla. Pääset toteuttamaan luovuuttasi niin piirrustuksilla kuin myös tarinoita kirjoittamalla. Cobaltin taival on alkanut maaliskuussa 2014 ja onkin siitä saakka pyörinyt netissä. Pyrimme pitämään paikan ilmapiirin rentona ja hoitamisen mahdollisimman helppona ja vaivattomana. Suuri seikkailu odottaa sinua muutaman klikkauksen päässä!

Dragon Age Estate

18. syyskuuta 2016
— R.

Keskiaikainen ratsastuskoulu vuodesta 1325 tarjoaa paluun ritariajalle! Harjoittele aseiden käyttöä ratsain, koe upeita hevoselämyksiä turnajaisissa, pääse keskiaikaisten hevosten selkään tai juhlista kanssamme markkinoita. Usko pois, emme ole tavanomainen virtuaalinen ratsastuskoulu, kun kauhutunnelma sekä ratkaisematon kirous, joka myllertää kartanon mailla piinaten, ovat aina läsnä.

Elven Lands

28. elokuuta 2017
— Cecilie

Tervetuloa virtuaalitalli Elven Landsiin. Tarhoamme hoitajatoimintaa, vuokrahevosia, yksityisille paikkoja sekä kilpailuttajille oman osionsa. Tallimme on monipuolinen ja kaipaa hoitajia hevosille ja poneillemme. Elven Lands tarjoaa rennon ja erittäin ystävällisen ilmapiirin, johon on helppo samaistua ja liittyä remmiin mukaan.

Felix Felicis

10. elokuuta 2017
— Cassie

Tylypahka-aiheinen tarinankirjoitussivu, jossa on aktiivinen ylläpito. Felicis on perustettu kesällä 2017 ja tarjoaa kattavan valikoiman erilaista tekemistä normaalin tarinankirjoituksen lisäksi, kuten roolipelaamisen, laajat kaupat, chatin, erilaisia tapoja tienata kaljuunoita ja suklaakortteja, tapahtumia sekä läksyjä ja kokeita.

Hajnalka

21. kesäkuuta 2012
— Darya & Arlin

Lohikäärmeratsastajien kulta-aika on varissut syksyn lehtien tapaan maahan, kadonnut ja lähes kokonaan tuhoutunut. Vain harvat ja valitut tietävät enää lohikäärmeistä, ja vanhat tarinat kiertävät legendoina ja satuina suusta suuhun. Oletko sinä yksi heistä, jotka nostavat vanhan killan uuteen kukoistukseensa?

Hevoskeskus Musta Korppi (epäaktiivinen)

8. elokuuta 2016
— Kassu

Elokuussa 2016 avattu Hevoskeskus Musta Korppi toimii pääasiassa harrastetallina, mutta myös ratsastustunteja ja erilaisia kisoja sun muuta häppeninkiä järjestetään aina silloin tällöin. Kaikille hevosille otetaan hoitaja ja yksityisillekin löytyy paikkoja.

Huhtalan Yksityistalli

7. heinäkuuta 2016
— Iiris

Pieni yksityistalli, jonka toimintaan kuuluu myös Welsh-ponien kasvatus ja kilpailujen järjestäminen.

Kajahduksen

24. heinäkuuta 2016
— Varga

Kajahduksen on uusi ja ei-niin-kiiltävä virtuaalikennel, jossa hoitajat tarinoiden kirjoittamisen lisäksi lukevat niitä - ja päättävät valinnoillaan niiden kulun ja lopetuksen. Interaktiivisten tarinoiden lisäksi Kajahdus on koti ja kuntoutuspaikka rescuekoirille. Ne saavat hoivaa ja lämpöä ja tueksi rauhallisen koirakaverin. Tukikoirien hoitajaksi voi alkaa heti, ja kun hoitsullesi annetaan hoivattava, saat olla mukana sen kuntoutuksessa.

Ranova (epäaktiivinen)

5. maaliskuuta 2017
— Iida

Ranova on vuoden 2017 alussa perustettu kilpahevosia kasvattava talli. Kasvatustoiminnan lisäksi harjoitamme vuokraustoimintaa, jotta ulkopuoliset pääsisivät myös mukaan tallin arkeen.

Sisäoppilaitos Adeje (epäaktiivinen)

4. tammikuuta 2017
— Kristal
 
K16

Virtuaalinen sisäoppilaitos Adeje on täysin realistinen tarinasivusto, jossa sinä saat luoda oman hahmosi ja kehitellä sille mitä monimutkaisempia kokemuksia tarinoiden muodossa. Adeje tasapainottelee akateemisten- ja taideaineiden välillä luodakseen mahdollisimman monipuolisen oppikokemuksen nuorille. Astu sinäkin sisään kierojen teinien maailmaan ja lähetä oma hakemuksesi!

Springfields (epäaktiivinen)

21. syyskuuta 2015
— Sanni

Elokuussa 2015 perustettu hoito- ja kasvatustoimintaan painottava virtuaalitalli. Tallia ylläpitää Sanni, joka on ollut virtuaalimaailmassa 2015 vuoden alusta. Talli on pääsääntöisesti aktiivinen, vaikka tietenkin koulu saattaakin sitä horjauttaa.

Sysälä

24. marraskuuta 2015
— Sisla

Sysälä sijaitsee kaukana kaikesta - lähin linja-autopysäkki löytynee noin viiden kilometrin päästä, joten jo siitä tietää saapuneensa unohduksiin painuneeseen paikkaan, jossa eletään vailla tietoa muun maailman touhuista. Rauhaisa arki kuluu pienen hevoskatraan kanssa touhutessa - vesien kantamista ja lannanluontia riittää kaikille Sysälään eksyneille ja voin taata, ettei tekeminen pääse loppumaan. Palkkioksi lupaan unohtumattomia hetkiä hevosten seurassa, vauhdikkaita laukkapätkiä maastossa ja parhaat kokemukset Sysälän maalaismaisemissa.

Tuomirannan tila (epäaktiivinen)

16. elokuuta 2016
— Iiris H.

Vuonna 2016 virallisesti ovensa avannut piirretty pientalli, joka tarjoaa kävijöilleen rentoa toimintaa ympäri vuoden!

Varjolinna

21. toukokuuta 2017
— Varjotar

Varjolinna tarjoaa rentoa hoitajatoimintaa, mutta samalla aktiivista harrastamista virtuaalimaailmassa. Kisakeskus tarjoaa myös tallipaikkoja ulkopuolisille ja mahdollistaa heille aktiivisen kilpauran hevostensa kanssa. Pidämme kilpailuita non-stoppina ja valmennuksia sekä tunteja ilmestyy silloin tällöin ylläpitäjän ajan mukaan. Olemme aloittelijapainotteinen, mutta kokeneetkin konkarit saavat ilman muuta liittyä joukkoomme - enemmän kuin mielellään.