Listaus: Taidesivut

Listattu: 13 sivua
Uusia: 0 sivua
Epäaktiivisia: 3 sivua

 

Aistiharha.com

14. toukokuuta 2012
— Tiia Salmelin

Sivujen tarkoituksena on yksinkertaisesti toimia julkaisupaikkana tekijänsä sarjakuville ja muulle taiteelliselle toiminnalle.

Ajatusteni romukoppa

2. tammikuuta 2017
— Unisiipi

Unisiiven ajatusten ja tarinoiden romukoppa, josta löytyy niin uutta kuin vanhaakin luettavaa.

Alive

18. elokuuta 2017
— Casper
 
K12

Vuoden 2017 alusta asti toiminut tarinasivusto avaa sinulle upouuden maailman kattavien novellien, tarinoiden ja runojen saattamana. Alive on vuonna 2000 syntyneen taiteilijasielun omistuksessa, joka on enemmän tai vähemmän vakavissaan kirjoittamisen suhteen.

Horizon

17. heinäkuuta 2017
— Varjolintu

Horizon on kirjoittamiseen perustuva sivusto, jonka tarkoituksena on tarjota viihtyisä alusta kirjoitusharrastukselle ja taitojen kehittämiselle. Liittyneille kirjoittajille on tarjolla kaikkea mukavaa, kuten säännöllisesti vaihtuvat kirjoitustehtävät, erilaiset tapahtumat, kirjavinkit ja hyödylliset linkit sekä tietenkin mahdollisuus saada kommenttia omiin teksteihinsä ylläpitäjältä ja muilta kirjoittajilta.

Katvealue (epäaktiivinen)

15. elokuuta 2017
— Rowan

"Kemen orjuus loppuu samana yönä, kuin Erendahin elämä miehensä talossa. Kummallekin annetaan äkkiä vapaus, josta on vaikea oppia pitämään kiinni ja jonka kanssa elämä kulkee uusilla säännöillä, vapaus, joka saa kaksikon ajautumaan tähti tähdeltä toisiaan kohden."

Kyseinen kertomus, ”Kaikki meidän aurinkomme”, syntyy luku luvulta Katvealueelle, samalla kun sen oheen liittyy muita, lyhyempiä ja pidempiä tekstejäni. Ota kuppi kuumaa, rentoudu ja käy hetkeksi tarinoiden ääreen.

Kolmen Voima (epäaktiivinen)

22. joulukuuta 2015
— Papi

Soturikissat -sarjaan perustuva tarinasivusto, jolle ylläpitäjät kirjoittavat löyhästi impromuotoista tarinaa. Saattaa sisältää spoilereita Soturikissoista!

Lavyrinthos

19. marraskuuta 2013
— Julia
 
K13

Lavyrinthos on vuonna 2013 startannut improsarjakuva. Siinä seurataan kahdeksaa lohikäärmettä maailmanlaajuisessa labyrintissä, Lavyrinthoksessa, jonne on suljettu kaikki maailman taruolennot ja yliluonnollisuudet.

Paper Angels

16. lokakuuta 2015
— Laris

Paper Angels on kirjoituksia sisältävä taidesivusto, joka koostuu pääasiassa monilukuisista fantasiatarinoista, novelleista sekä runoista.

Slave

13. helmikuuta 2017
— Houru

Slave, toisin sanoen mieleni syvin nurkkaus, on ovi, jota ulkopuoliset ihmiset voivat käyttää päästäkseen käsiksi ajatusmaailmaani. Slaven sisältö painottuu pääasiassa tarinoihin, novelleihin ja runoihin, eli kirjalliseen ilmaisuun. Tarinoiden lisäksi sivustolla voi seurata minun ajatuksiani ja tekojani tarkemmin päiväkirjasta.

Surkuhupaisa

28. lokakuuta 2014
— Zoom

Surkuhupaisa on vuoden 2014 alussa perustettu tarinasivu, josta löytyy monenlaista tekstiä. Tarinat voivat käsitellä aiheita, jotka eivät kaikille sovellu, mutta varoitukset löytyvät.

tyyppikirjoittaja.com

7. tammikuuta 2016
— Henriikka Moondustsilver

Sisustusartesaaniopiskelija esittelee itsensä ja oman lifestyle-tuotesarjansa virtuaalisessa leikekirjassaan.

Unottuvuus (epäaktiivinen)

5. maaliskuuta 2013
— Tr

Näiltä sivuilta löydätte kaikenlaista pientä ja isompaa, minkä tekeminen minua on sattunut kiinnostamaan viime vuosina (keskeneräisten kirjoitusprojektieni potkimisen lisäksi). Lähinnä siis novelleja, runoja, kirjallisuudentutkimuksen esseitä ja kissakuvia.

Valtakunta

6. maaliskuuta 2017
— Nike

Tarinoita sekalaisista aiheista Empire State Buildingin, Tartatoksen ja Khaoksen väliltä, kirja-arvosteluja toivotuista kirjoista ja vapaasti kopioitavia ulkoasuja. Tätä kaikkea on Valtakunta, Niken Valtakunta.