o sivulistaus Ensemble

 

 

Listaus: Roolipelit

Listattu: 55 sivua
Uusia: 0 sivua
Epäaktiivisia: 0 sivua

 

Aava

robbin & Zetä
Ikäsuositus K15
Avattu 12.8.2018

Listattu 31.10.2018

"Taivas muuttui punaiseksi ja maailma vaipui sekasortoon. Auringon leimuavat säteet pimensivät elävän olennon mielen, ja silloin peura söi sutta, karhut pakenivat omia varjojaan ja linnut kaivautuivat verisin nokin maan alle. Aurinko kääntyi kaikkia vastaan, eikä kukaan tiedä miksi..."

Aava on susi- ja koiraroolipeli, jonka pääideana on vaarallisia sädeaaltoja hohkaava aurinko. Lisämausteita peliin tuo mm. pelaajien luomat ryhmittymät, pelissä opeteltavat erikoistaidot ja peli-eventit!

Aisling

Nicky, Dale & Ginevra
Avattu 25.4.2013

Listattu 4.6.2018

Etsitkö sisäoppilaitosta jossa opiskella urheilun ja taiteen lajeja sekä paneutua ihmissuhdedraamoihin? Haluatko kirjoittaa ja lukea tunteita kuohuttavia tarinoita? Jos vastasit kyllä, on kohtalonasi Irlannissa sijaitseva Aisling, teinitähdille suunnattu sisäoppilaitos, jossa vain taivas on rajana. Päästä sisäinen teinitähtesi valloilleen ja liity mukaan kaikenkarvaiseen kirjoittajajoukkoomme.

Anarkisti

Voronen
Ikäsuositus K18
Avattu XX.XX.XXXX

Listattu 4.1.2019

Anarkisti on monipuolinen chat- ja foorumiroolipeli, jota pelataan susilla - reippaasti fantasialla maustetulla pelimaailmassa. Juoni perusversionaan on pohjattu kahden eri yhteisön keskinäisiin riitoihin, jossa anarkistit yrittävät päihittää tiukkaa kastijakoa noudattavat ja köyhiltä varastavat aateliset. Pelkästään tätä juonta ei tarvitse edetä, sillä pelimaailma itsessään tarjoaa jokaiselle innokkaalle pelaajalle mahdollisuuden rakentaa oman tarinansa.

Camp Demigod

Leto
Avattu 21.11.2018

Listattu 5.12.2018

Camp Demigod on Puoliveristen leiri -tarinaroolipeli, joka perustuu Rick Riordanin tunnettuun kirjasarjaan (Percy Jackson). Demigodissa voit luoda oman puoliverisesi ja kirjoittaa hänen elämästään leirillä, ihmissuhteista ja etsintäretkistä! Kuka on jumalvanhempasi?

Ceres

Tinanja & Arlin
Avattu 1.7.2007

Listattu 21.6.2012

Ceres on foorumiroolipeli, joka keskittyy itse luotuun laajaan, keskiaikaisteemaiseen fantasiamaailmaan. Laajat infot perehdyttävät lukijan yksityiskohtaisesti maailmaan ja sen moninaisiin vivahteisiin.

Château de Versailles

Sibby & Mayra
Avattu 14.3.2010

Listattu 17.4.2017

1700-luvun jälkipuoli, Ranska, Versailles. Ranskan kuninkaalliset ja aateli ovat tulleet tunnetuksi ympäri maailmaa tuhlailevasta ja ylellisestä elämäntyylistään. Maan hovi luokin mahtavat puitteet juonitteluille, myrskyisälle draamalle sekä riipaisevalle romantiikalle. Astu sisään loistokkaaseen palatsiin ja valitse palveletko ylempiäsi, käskytätkö alamaisiasi vai liitytkö kenties kaikkea tätä vastustavaan kapinallisliikkeeseen. Bienvenue eli tervetuloa Versailles'hin!

COALESCE

thora
Ikäsuositus K16
Avattu 20.4.2019

Listattu 22.5.2019

Vuosi on 1922. Amerikassa vallitseva kieltolaki on nostattanut Atropos Bayn merenrantakaupungin ympärille rauhattoman rikollisaallon, joka tarjoaa niin vallatonta viehätystä kuin myös vaaraa. Oletko kaupungin asioista päättävä vaikuttaja, viaton siviili, vaiko pahamaineinen kriminaali?

connections

septic
Ikäsuositus K16
Avattu 18.2.2018

Listattu 10.7.2018

Connections on simppelisti pyörivä ihmissuhderoolipeli, joka sijoittuu Yhdysvaltojen Manhattanille. Tärkein osa juonta on hahmojen asuinpaikka; jokainen asuu saman asuntopilvenpiirtäjän ylimmissä kerroksissa kimppa-asunnoissa tai yksiöissä. Täten kaikilla roolipelin hahmoilla on pakosti jokin yhteys toisiinsa, mikä lisää peliin varmasti hitusen draamaa ja jännittäviä juonenkäänteitä.

consequence

nestor
Ikäsuositus K15
Avattu 1.10.2019

Listattu 6.2.2019

Consequence on vieraskirjapohjainen roolipelisivu, joka on perustettu alkuvuodesta 2019. Roolipeli sijoittuu aikaan sen jälkeen, kun luonnonkatastrofit sekä sodat ovat turmelleet maapalloa. Pelin hallitsevia teemoja ovat selviytyminen sekä ihmissuhteet. Roolipeliä ei ole tarkoitettu aloittelijoille, vaan sen taso pyritään pitämään laadukkaana.

Crimson Eclipse

Southpaw, Ookami_Tez & Defiler
Avattu ?

Listattu 29.9.2016

Fanipohjainen Star Warsin galaksiin sijoittuva roolipeli. Galaksi on vajoamassa kaaokseen, sillä uusi puolisotilaallinen järjestö, Crimson Eclipse, on keräämässä valtaa galaksin ulkoreunoilla. Järjestön on jo onnistunut vallata huttien kotiplaneetta Nal Hutta ja sitä kiertävä kuu Nar Shaddaa. Kenenkään tietämättä seitsemän sithin muodostama neuvosto punoo juoniaan Tasavallan pään menoksi ja vetelee Crimson Eclipsen naruista...

Cult Norra

SaintKyrie
Ikäsuositus K16
Avattu 27.1.2019

Listattu 13.2.2019

Cult Norra on viikinkiteemainen susilla chatissa ja foorumilla pelattava fantasiaroolipeli magioineen ja jumalineen! Pelin yksi erikoisimmista ominaisuuksista on, ettei siellä ole laisinkaan pelaajatunnuksia, vaan käyttäjätunnusta foorumille rekisteröidessäsi, rekisteröit itsellesi foorumiin suoraan hahmon nimen. Valitsethan sen siis tarkkaan!

District C

mikodemus
Ikäsuositus K18
Avattu 20.8.2019

Listattu 26.8.2019

Foorumiroolipeli maanjäristyksien runtelemassa slummissa, jossa köyhyys, huonot asuinolot ja rikollisuus ovat arkipäivää. District C, eli Alue C, on eristetty muusta maailmasta muurien ja aitojen taakse, eikä sieltä pääse ulos ilman erikoislupia. Ulkomaailman lait eivät enää päde Alue C:llä, vaan tahdista määräävät lähes mielivaltaisesti Vartijat. Vastapainoksi alueella toimii anarkistiryhmä FACE ja vastarintaliike Vox Pop, sekä Järjestö, joka pyrkii parantamaan ihmisten elinoloja.

Dragon Lagoon

Dee
Avattu 25.8.2017

Listattu 2.11.2017

Jossain ihmisruumiin ja -mielen ulottumattomissa on lukemattomien eri saarien ja laguunien muodostama paikka nimeltä Urangel. Ensisilmäyksellä voisi paikka näyttää hyvinkin rauhalliselta ja hiljaiselta, mutta kun hetken jaksaa odottaa, voi nähdä lohikäärmeen- ehkä jopa päästä roolipelaamaan sellaisella...

Endways

Cualacino
Ikäsuositus K16
Avattu 16.7.2019

Listattu 21.10.2019

Kliseisen aitoamerikkalainen pieni kaupunki kätkee sisälleen monia salaisuuksia. Menneistä ei saa puhua, eikä Wayward Pinesistä ole poistumista. Endwaysin juoni pohjautuu Blake Crouchin Wayward Pines -kirjasarjan maailmaan, jossa jokaisella ihmisellä on määrätty paikka ja tarkoitus tiukasti hallitussa kuvankauniissa kaupungissa.

Forest with cats

Kirsikka
Ikäsuositus K12
Avattu 24.8.2019

Listattu 26.8.2019

Roolipelissä seikkailee Soturikissat! Siellä on Myrsky-, Joki-, Tuuli-, Varjo- ja Taivasklaani niin kuin sarjassa, sekä Kuohuvan Veden Heimo vuoristossa. Uutena on Veriklaani ja Pimeäklaani. Roolipelissä on myös tapahtumia.

Fortuna

Likanen & Zeralex
Ikäsuositus K18
Avattu 4.9.2019

Listattu 16.9.2019

Fortuna on ihmismäisillä muodonmuuttajilla pelattava foorumiroolipeli, joka sijoittuu samannimiseen saarivaltioon futuristisessa rinnakkaistodellisuudessa höystettynä hippusella magiaa. Pelattavat hahmot ovat eri kansoihin kuuluvia olentoja joilla on kyky muuntautua aina pelkästä piskinkorvaisesta herrasmiehestä brutaaliksi ja miltei hallitsemattomaksi hirviöksi.

Fremonte

Soft
Ikäsuositus K15
Avattu 1.12.2016

Listattu 6.8.2019

Fremonte on vuonna 2016 perustettu selviytymisaiheinen roolipeli, jossa pääset pelaamaan ihmiskokeen uhreiksi joutuneilla nuorisovangeilla. Peliympäristönä toimii hylätty kaupunki jota ympäröi suuri kupu, jonka on tarkoitus pitää kokeen muuntelemat nuoret aisoissa...

Harry Potter: Hogwarts Refounded

Nibs
Ikäsuositus K18
Avattu 1.11.2008

Listattu 7.4.2015

Harry Potter -kirjoihin pohjaava foorumiroolipeli, jossa eleteään pääosin 80-lukua ja 90-luvun alkua, rauhan aikaa ja yhteiskunnan toipumista pitkästä sodasta. Vuodesta 1987 Tylypahka joutuu väliaikaisesti olemaan päiväkoulu Lontoossa, asettaen taikuuden salaisuuden erityisesti vaakalaudalle. Ja epäonnistuneen aikamatkaloitsun myötä 80-luvulle alkaa tupsahdella ihmisiä Ihmeotukset -elokuvien aikakaudelta! Täällä mahdollisuuksia on lähes rajattomasti!

Heart Of The New West

Evi.Love
Avattu 16.12.2015

Listattu 18.2.2016

Aloittelijaystävällinen New West RPG tarjoaa mahdollisuuden astua hetkeksi jonkun toisen saappaisiin ja unohtaa todellisen arjen kiireet. Miltä näyttää maailma Kanadan rikkaimmassa kaupungissa asuvan ihmisen silmin? Heart of The New West on nykyaikaan ja realismiin pohjautuva suomalainen tekstipohjainen foorumiroolipeli, jossa tarkan ja kaavailtun juonen sijaan perehdytään pääosin hahmojen ihmissuhdesolmuihin ja niiden selvittelyyn.

Horjuva Valtakunta

Junet & Cassu
Ikäsuositus K18
Avattu xx.xx.2010

Listattu 8.7.2016
Poistetaan 21.12.2019

"Sizuania riivaa nälänhätä – köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat, luoden kahden ääripään välille yhä suurempaa kuilua. Kuninkaan selän takana juonitaan ja vallankaappaus on lähellä. Aateliset kamppailevat vallasta, eivätkä alemmat kastit enää luota valtion sanaan. Epäilyksiä, salaliittoja, rikollisuutta ja korruptiota. Eikö kehenkään voi enää luottaa?"

Horjuva Valtakunta toivottaa tervetulleeksi kaikenlaiset fantasiaolennot kamppailemaan olemassaolostaan. Voit keskittyä arkipäivän selviytymiseen ja monimutkaisiin suhdekiemuroihin, tai voit liittyä mukaan valtataisteluun, jonka voittajana selviytyvät vain ovelimmat – ja rikkaimmat.

House of Night

Eden
Avattu 19.11.2018

Listattu 5.12.2018

House of Night (suom. Yön talo) on tunnettuun kirjasarjaan perustuva tarinaroolipeli, jossa voit luoda oman vampyyritulokkaasi ja kirjoittaa hänen elämästään ja ihmissuhteista matkalla täysikasvuiseksi vampyyriksi. Selviätkö muutoksesta vai kuoletko?

Ieyama

Sennin
Ikäsuositus K15
Avattu 3.3.2019

Listattu 24.6.2019

Ieyama on koiraeläimillä pelattava fantasiavivahteinen foorumipohjainen roolipeli, joka ei sijoitu meidän maailmaamme. Peli rakentuu perusjuonen päälle eventein ja pelaajien välisten juonten myötä. Ieyama on pelaajalähtöinen roolipeli, mikä tarkoittaa sitä, että Ylläpito ei yksin päätä mitä pelissä tapahtuu. Inspiraationsa Ieyama on saanut Studio Chiblin elokuvista Kissojen valtakunta ja Prinsessa Mononoke.

Infected

Nestor
Ikäsuositus K16
Avattu 17.10.2018

Listattu 5.11.2018

Suurin koskaan nähty terroristi-isku järisyttää koko maailmaa. Tauti, jonka olemassaolosta vain muutamat tiesivät, leviää kulovalkean lailla. Ihmiset sairastuvat ja tappavat toisiaan, ja jossain kohtaa kaikelle tälle kauheudelle löytyy nimitys: zombie-epidemia. Kuka jää henkiin ja kuka ei?

Infected on vieraskirjapohjainen roolipeli. Infectedissä voit pelata luomallasi ihmishahmolla ja vaikka yleisjuoni onkin kerrottu valmiiksi, on pelin eteneminen loppujenlopuksi pelaajista kiinni.

Inhumane – Verellä kahlitut

norppamus, Flowy & Maeri
Ikäsuositus K18
Avattu 1.5.2008

Listattu 23.6.2014

Nautinnoilla on aina hintansa. Kuinka sinä tyydyttäisit ikuisen janosi?

Just United States of America

missie & julle
Ikäsuositus K18
Avattu 2.3.2019

Listattu 4.3.2019

Just United States of America RPG – JUSOA - on suomenkielinen, ihmissuhdedraamaan keskittyvä roolipeli, joka sijoittuu monipuolisesti ympäri Yhdysvaltoja. Voit luoda hahmon mihin päin tahansa Yhdysvaltoja - pelikenttä on täysin vapaa. Mahdollisuuksia on tuhansia, sillä meillä voit luoda juuri sellaisen hahmon kuin haluat. Löydät pelistä myös pari suurempaa sivujuonikuviota, jotka sijoittuvat moottoripyöräkerhojen ja seurapiirien maailmaan.

Juuripolku

Silverglow
Avattu 4.10.2016

Listattu 5.11.2018

Juuripolku on vuodesta 2016 asti toiminut sivusto, jonka ylläpitäjä on muuttanut sivut soturikissaroolipelistä ihmisillä pelattavaan tarinaroolipeliin. Sivuilla voit kirjoittaa tarinoita hahmollasi ja jutella mukavien liittyneiden kanssa. Suunnitteilla on myös muita tapahtumia, joista voit kirjoittaa. Saat tarinoistasi joko sanallisen arvion tai pelkän kokemuspistemäärän. Kokemuspisteillä voit kehittää hahmoasi ja saada tälle ryhmän (suositut, urheilijat, nörtit yms).

Kohtalon kynnet

Akama & Lappis
Ikäsuositus K16
Avattu 30.5.2014

Listattu 27.6.2016

Kohtalon kynnet on vuonna 2014 perustettu hyvin löyhästi Soturikissoihin perustuva roolipeli, joka katkaiseee sarjan punaisen langan ja jatkaa sitä omalla juonellaan. Pelissä on verisiä taisteluita, menetyksiä ja voittoja, salaliittoja ja mysteereitä, jotka johdattavat pelaajat mystiseen Laaksoon, jonka maaperällä taistelu on alkanut. Kukaan ei ole turvassa, kukaan ei ole puolueeton, oikeaa ja väärä ei enää ole ja verinen ennustus viimein toteutuu: Veri on kohtalomme, oikeus kyntemme.

L.A. Public

RillaRalla, mikodemus & shaiger
Ikäsuositus K18
Avattu 23.2.2016

Listattu 1.6.2016

Muutama vuosi sitten maanjäristyksestä kärsinyt Los Angeles on jakautunut kahtia. Etelään on muodostunut aidattu slummialue District C, joka suorastaan kuhisee rikollisia ja sitäkin pahempia poliiseja. Muualla kaupungissa elo on jatkunut hyvällä mallilla, mutta kuinka kauan kansalaiset voivat sulkea silmänsä etelän ongelmilta? Tule mukaan koettelemaan rajojasi rikollisena tai pyörimään Hollywoodin parrasvaloissa! L.A. Public sijoittuu lähitulevaisuuteen ja on aloittelijaystävällinen roolipeli.

Live and Learn Alexandria

Suntsu
Ikäsuositus K15
Avattu 12.2.2017

Listattu 23.6.2017

Alexandria Riverissä 14 - 18-vuotiailla nuorilla on mahdollisuus majoittua opintojensa ajaksi yhteen kolmesta koulun tiluksilla sijaitsevista asuntoloista. Pidä kuitenkin varasi; huoltajien kukkaroiden suuruus sekä sosiaalinen status määräävät sen, kuinka tasokkaan asuntolan ovelle opiskelija ohjataan. Pelattavakseen voi halutessaan myös valita koulun henkilökuntaan kuuluvan tai vaikkapa täysin koulumaailmasta irrallisen hahmon. Juonenkulusta päättävät vain ja ainoastaan pelaajat itse.

London

Tiuhti
Ikäsuositus K15
Avattu 5.9.2017

Listattu 13.11.2018

London, simppeli kaupunkiroolipeli, sijoittuu 2000-luvun Lontooseen ja siellä asuvien ihmisten arkiin. Pohjajuonta ei ole, mutta tiivistetysti peli perustuu ihmissuhteisiin. Pelaajille suodaan täysin vapaat kädet - jokainen suunnitelkoon hahmolleen oman tarinan.

Magical Nature

Gaapriel & Raitakorva
Avattu 4.4.2014

Listattu 7.5.2017

"Seisot keskellä taistelua. Huomaat kuinka laumasi jäsenet ovat pahasti alakynnessä. Olet niin uupunut ja verinen, että et pysty tekemään asialle mitään. Suunnaton viha kiehuu sisälläsi ja saat jostain voimaa jatkaa. Selviätkö laumasi kanssa tästä?"

Kyseessä on hevosroolipeli, jossa on ripaus fantasiaa mukana. Tervetuloa liittymään!

Naruto the Alliance

ChasenPipo, Southpaw & Wurtsi
Avattu 1.2.2005

Listattu 24.4.2015

Neljännestä ninjasodasta on kulunut 18 vuotta. Vuosia kestänyt rauha kuitenkin rikkoutui kun kolmas Tsuchikage, Onoki, löydettiin myrkytettynä toimistostaan. Jäljet viittaavat vahvasti Kumogakuren olevan murhan takana ja maailma uhkaa luisua jälleen sotaa edeltäneeseen tilaan jossa ninjavaltiot kilpailevat keskenään. Sillä välin kun Hokageksi kohonnut Uzumaki Naruto yrittää estää uuden sodan, Mikaboshiksi itseään kutsuva ryhmä punoo juoniaan kaataakseen seuraavaksi Konohan johtajat...

Nashville Millenials

jenni, julle, nepa & yolis
Ikäsuositus K18
Avattu 14.11.2018

Listattu 3.12.2018

Opiskelua, juhlimista, somejuoruja! Nashville Millennials sijoittuu Tennesseehen, Nashvilleen ja Vanderbilt Universityn yliopistoyhteisöön. Opiskelijat, yliopiston henkilökunta ja muut kaupunkilaiset muodostavat pelin hahmokunnan. Perinteisen pelaamisen rinnalle on tuotu myös sosiaalinen media sekä juorut, joiden avulla pelin juonta, hahmojen välisiä suhteita ja pelikokemusta yleisesti voidaan syventää. Tule mukaan – on vaikea olla rakastumatta pieneen suureen Nashvilleen.

Niitynkukka

Naru & Kamikaze
Avattu 1.10.2015

Listattu 7.1.2019

Niitynkukka on vuonna 2015 perustettu soturikissoilla pelattava tarinaroolipeli. Pelissä palataan aikaan, jossa Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani ja Varjoklaani ovat vasta syntyneet ja kissat opettelevat elämään klaaneissa hieman epäluuloisina omia päätöksiään, klaanitovereitaan ja johtajiaan kohtaan. Tulevaisuus on meidän käpälissämme, johdattakaamme sitä siis haluamaamme suuntaan.

Nimrith

Sono, Akai, Indorado & Hijiri
Ikäsuositus K16
Avattu xx.xx.2016

Listattu 22.5.2016

Nimrith on 1800-lukua muistuttavalle ajalle sijoittuva foorumipohjainen fantasiaroolipeli, joka sijoittuu pääasiassa Maahan, mutta pelata voi myös Taivaassa ja Manalassa. Nimrithissä voit valita hahmoksesi ihmisen, muodonmuuttajan, puolijumalan, enkelin, demonin tai jopa jumalan. Pelissä voit solmia suhteita eri lajien välillä ja keksiä omia juonikuvioita pääjuonen rinnalle. Pääjuoni perustuu kostoa hautovan puolijumalan kukistamiseen, joka juonii Maan, Taivaan ja Manalan yhdistämistä.

Ocean Blue

nepa, sbinney & yolis
Ikäsuositus K18
Avattu 25.9.2019

Listattu 14.10.2019

San Francisco, Kalifornia. Millaisessa naapurustossa sinun hahmosi elää? Se voi olla mitä vain ryysyistä rikkauksiin, sillä vain piirikunta on rajanasi, eikä aina sekään. Lukeutuuko hahmosi kunnon kansalaisiin vai puhutteleeko alamaailman pimeys häntä? Valitse paikkasi, mutta varo, voit jäädä koukkuun. Tule mukaan luomaan omannäköistäsi peliä. Tervetuloa Ocean Blue -roolipeliin Yhdysvaltain länsirannikolle!

Old West Tales

Nibs & Kawaijiki
Avattu XX.XX.XXXX

Listattu 9.11.2016

Palaa kanssamme ajassa taaksepäin Amerikan läntiselle rajaseudulle! Pääset kokemaan Viktoorialaisen aikakauden charmin ja perhearvot, pienten maalaiskaupunkien elämää, sairausepidemioita, intiaaneja, lainsuojattomia, ja teollisuuden vallankumouksen alun! Pelimme sijoittuu ja keskittyy pääosin Minnesotan preerialle vuosina 1875-1885.

Pahkaropetus

Fenfir
Avattu 8.10.2005

Listattu 16.10.2012

Taikamaailman paljastuminen sulautti yhteen kaksi erilaista maailmaa. Vaikka elämä on avoimempaa kuin koskaan ennen, on se tuonut mukanaan myös radikaalimpia aatteita ja mielipiteitä. Täydenkuun suojatit, ihmissudet, etsivät oikeutta olla ja elää, samalla kun ministeriö kiristää olentopoliittista hirttoköyttään. Täysikuuta uhmaavat myös urheat metsästäjät, kun taas puhdasveristen keskuudessa verisäätyluokittelu on nouseva joutsenen lailla. Kenen joukoissa seisot?

Pandoneum

Origin
Ikäsuositus K18
Avattu 23.3.2018

Listattu 26.3.2018

Tervetuloa vuoteen 3025. Tämä on Pandoneum, noin 20 miljoonan asukkaan metropoli. Kaksi vuotta sitten ääripuolue Nationalists kaappasi vallan ja teki suurkaupungista dystopisen valtaistuimensa. Rikolliset saavat rellestää vapaina, siviilit palkkaavat suojelijoita turvakseen, ja kapinalliset on luokiteltu yhteiskunnan vihollisiksi. Suurin uhka on kuitenkin geeninkantajat; he jotka kantavat yliluonnollisen kyvyn voimaa mukanaan. Ihmisten lisäksi pelattavina lajeina toimivat myös androidit.

Peter Pan:
The Second Chance

Nibs
Ikäsuositus K18
Avattu 30.3.2016

Listattu 31.3.2016

Pohjaa J.M. Barrien kirjaan, vaihtoehtoisessa todellisuudessa tarinaa jatkaen. Kirjaa ei tarvitse lukea, koska infot ovat kattavat ja sovelletut. Peli on tarkoitettu aikuisille syvän psykologian ja väkivallan elementtien takia. Peli keskittyy kirjan tarinan jälkeiseen aikaan ja sijoittuu nykyajan Lontooseen, jossa Kadonneet Pojat ja muut Darlingin lapset ovat kauan sitten kasvaneet aikuisiksi, sekä Neverlandiin, jossa Peter Pan johtaa uutta jengiä. Nyt myös Peter itse palaa tänne kasvamaan.

Pohjola RPG

Shirikei
Avattu 1.7.2018

Listattu 9.8.2018

Pohjola on vuonna 2018 perustettu koiraeläimillä pelattava aloittelijaystävällinen ja pelaajalähtöinen foorumiroolipeli. Pelissä seikkaillaan jylhissä pohjoismaisemissa maailmassa, jossa ihmisiä ei ole koskaan ollutkaan ja muinaiset luonnonuskonnot - kuten Kalevala - ovat heränneet henkiin. Elementtien voimat sekä erilaiset taiat ovat voimakkaasti läsnä kolmen haltijalauman - Tulen-, Veden- ja Metsänväen myötä.

Redrum

Ravencraft
Ikäsuositus K16
Avattu 23.10.2019

Listattu 24.10.2019

Redrum on chatissa ja foorumilla pelattava fantasiaroolipeli, jota pelataan koiraeläimillä (koirat, sudet ja viimeisimpänä lisäyksenä ketut). Redrumin pelimaailma on apokalyptinen ja sen pelialue keskittyy Halti-nimiseen paikkaan. Haltissa hahmot yrittävät selviytyä mutanttien, kyborgien, zombien, tuhon ja loputtoman nälänhädän keskellä. Juonipohja on yksiselitteisesti sudet vastaan koirat, pelin pitäessä kuitenkin ovensa auki kaikenlaisille juonenkäänteille ja seikkailuille!

Sudenusva RPG

CrimsonClaw
Ikäsuositus K16
Avattu 20.6.2014

Listattu 26.6.2014

Sudenusva on tekstimuotoinen, chatissa pelattava fantasiaroolipeli. Peliä pelataan susilla, mutta pelin maailmassa liikkuu myös erilaisia henkiolentoja aina näkymättömistä sieluista suuriin puitakin suurempiin Jumalhenkiin ja Jumaliin! Peli on maustettu monimuotoisella fantasiamaailmalla ja kulttuurilla, joihin sisältyy muunmuassa omanlaisensa lait, juhlat ja tarut unohtamatta tasoyhteiskunnan kiemuroita! Pelimaailma on laaja ja monimuotoinen ja tarjoaa paljon vaihtoehtoja, mihin suunnata katseen.

The Crown of the Valkyria

riesa & annaprkl
Ikäsuositus K16
Avattu 9.12.2014

Listattu 1.11.2018

The Southern Kingdoms on juonittelujen ja valtapelien saastuttama kuningaskunta. Pelaa korttisi oikein ja valitse vihollisesi hyvin, mutta ystäväsi ja rakastajasi vielä paremmin. Oletko pääkaupungissa uraa uurtava seppä, lännen oppinut muusikko, pohjoisen soturikansan raivokas sotasankari, vai kenties Winterlandsin villi tai unohdetun kansan rauhaa rakastava sielu?

Troian

Tredstone, Kaltto & Vaeltaja
Ikäsuositus K13
Avattu 13.5.2014

Listattu 16.7.2014

Yli kymmenen vuotta jatkunut, tappioon päättynyt sota ja Hullu kuningas, jonka vihaiset väkijoukot hirttivät keskellä toria. Haltioiden valtaama pääkaupunki Meres, valtakunnan hajoaminen kahtia. Kuninkaan katoaminen merelle, vastasyntynyt lapsikuningas. Syysmyrsky, tuhoutunut sato, nälänhätä, kulkutaudit... Miten selviytyä Troianin valtakuntaa edelleen riivaavasta, yhä kiihtyvästä kaaoksesta? Troian on pelaajalähtöinen ja kohtalaisen aloittelijaystävällinen fantasiapeli.

Tulevaisuuden Heimot

Krow & Epsuxx
Ikäsuositus K16
Avattu 29.12.2015

Listattu 19.7.2017

Maapallo on ydinsotien ja luonnonkatastrofien myötä tuhoutunut melkein kokonaan, jättäen muutamia ihmisiä ja monia mutantoituneita olentoja elämään pienelle saarelle. Nämä ihmiset löivät voimansa yhteen ja perustivat heimoja selviytymiskeinona. Satoja vuosia tuhosta on kulunut, nyt on aika kertoa sinun oma tarinasi!

UNDERWORLD

sya & annaprkl
Ikäsuositus K18
Avattu 18.5.2012

Listattu 27.12.2018

Eletään nykyaikaa New Yorkissa, jota hallitsee kolme suurta mafiaa. Vaikka virkavalta on jo pitkään ollut alakynnessä ja korruption piinaama, silti heidän riveistään löytyy vielä lahjomattomia ja periksiantamattomia kasvoja, jotka käyvät väsymätöntä taistelua mafian valtaa vastaan. Näiden kahden New Yorkin titaanin taistosta huolimatta kaupungin asukkaat elävät omaan elämäänsä - osa ottaen korruptiosta kaiken ilon irti ja osa autuaan tietämättöminä kaupunkinsa pimeästä kääntöpuolesta.

Undying RPG

billmillian, Cantele & Rame
Ikäsuositus K18
Avattu 3.12.2016

Listattu 4.12.2016

Nykyajan louisianalaisen elämä ei ehkä vaikuta erikoiselta, mutta joka kolikolla on puolensa; Helvetissä riehuu valtataisto ja Taivaan perustuksia ravistelevat pelottavat voimat, joiden olemassaolon suurin osa oli jo unohtanut. Kaiken tämän keskellä ihmiset ja yliluonnolliset - kuten vampyyrit, ihmissudet ja noidat - yrittävät elää rinta rinnan päivästä toiseen. Millaiseen huomiseen sinä heräät? Tervetuloa Undyingiin, foorumiroolipeliin, jossa hirviöt ovat enemmän kuin pelkkiä tarinoita.

Uusi Legenda

Riikin
Avattu 1.9.2010

Listattu 28.12.2017

Uusi Legenda on foorumilla pelattava koiraeläinroolipeli, jonne ovat tervetulleet niin aloittelevat pelaajat kuin kokeneemmat konkarit. Pelissä elää lukuisia suurempia ja pienempiä laumoja, ja Japanin saaria värittävät myös laumattomat kulkijat. Yksikin voi vaikuttaa Japanin tilanteeseen, yksikin voi liikauttaa herkkää vaakaa ja ajaa laumojen väliset suhteet aivan uudenlaiseen suuntaan. Tule mukaan ja jätä oma tassunjälkesi Japanin lähtemättömään historiaan!

Vallattu RPG

Glowe

Ikäsuositus K12
Avattu 6.11.2017

Listattu 30.11.2017

On kulunut 13 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta. Ihmiset ovat hylänneet Prypjatin kaupungin ja sen lähimetsät. Mutta aavekaupunki metsineen ei ole asumaton. Ihmisten lemmikit, ja suuren kaupungin kujilla kulkeneet kulkukoirat ja -kissat ovat vielä täällä. Kissat ja koirat ovat luoneet rauhan liiton; Yhteisön. Mutta onko rauha kestävää?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyn kaupungin metsissä.

Vaskipilvet RPG

Akita & Alistan_maailman_kansat
ikärajoitus K16
Avattu 9.1.2014

Listattu 8.8.2018

Vaskipilvet on vuonna 2014 aloitettu steampunk-vaikutteinen foorumiroolipeli, jossa pelataan rinnakkaistodellisuudessa vuotta 1847. Teollistuminen on alkanut voimakkaana jo vuosisatoja aiemmin ja saastuttanut maankamaran kolkat, jonka vuoksi väestö on paennut elämään taivaalle jo kolmesataa vuotta sitten. Valtiot ovat yhdistyneet yhdeksi suureksi keisarikunnaksi, jota kuitenkin uhkaa nyt häikäilemätön, sodanjulistanut rikollisliiga, joita nimitetään ilmarosvoiksi.

Vauriot

minkalainen
Ikäsuositus K15
Avattu 18.7.2018

Listattu 27.11.2018

Vauriot on fantasiaroolipeli, joka sijoittuu Nalidin kuvitteelliselle saarelle. Pelissä pääsee pelaamaan tavallisten ihmisten lisäksi myös noidilla, upireilla, vampyyreilla, ihmiseläimillä sekä jopa enkeleillä ja demoneillakin. Pelissä ei ole suurempaa pääjuonta, vaan se pohjautuu lähinnä hahmojen välisiin suhteisiin. Yhteisiä tapahtumia sekä sivujuonikuvioita tullaan kuitenkin tulevaisuudessa kehittelemään pelaajien toiveiden mukaan.

WarriorCats Rope

Phi
Avattu 9.9.2012

Listattu 24.11.2017

WarriorCats Rope on Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan perustuva vieraskirjapohjainen tarinaroolipeli. WarriorCats Ropella ei ole kirjojen maailmasta eroavaa tarinan asetelmaa, mutta tarjolla on hetkellisiä juonia joihin tarttua. Erotumme laadulla, mukavalla ja aktiivisella ylläpidolla ja tietenkin liittyjäystävällisyydellä. Mukaan pääsevat sekä kokeneet että aloittelevatkin pelaajat, ja sivuilla on runsaasti infoa soturikissoista.

Warrior Cats RPG

Luke & Silagul
Ikäsuositus K16
Avattu 11.10.2010

Listattu 28.5.2018

Warrior Cats RPG on vuonna 2010 taipaleensa aloittanut Soturikissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli. Samaan aikaan pelimme on yksi vanhimmista suomalaisista Soturikissat-roolipeleistä. Sivuston teema on kohtalaisen tumma ja sen jotkin juonikuviot sekä tapahtumat voivat olla huonoa luettavaa nuoremmille. Peli keskittyy vahvasti kissojen välisiin suhteisiin, mutta omaa maustettaan tuovat mukaan useat eläväiset pelijuonet sekä hienoinen mystiikka!

Yaoi Dream

Mitsuuu & Akit4
Ikäsuositus K16
Avattu 2.6.2015

Listattu 11.6.2018

Nimensä mukaisesti Yaoi Dream keskittyy lähinnä ihmissuhteisiin ja niiden kehittämiseen miespuolisille taruolennoille suunnatussa Amycaten sisäoppilaitoksessa. Mitään suurta juonta ei siis ole etukäteen päätetty, vaan pelaajilla on lähestulkoon täysin vapaat kädet ideoida tapahtumia ja sattumuksia hahmojensa varalle. Edes hahmojen mahdollisia lajejakaan ei ole rajattu, vaan pelaajat voivat päästää mielikuvituksensa valloilleen keksimällä vaikkapa täysin oman lajinsakin.

 

Tilaa Ensemblen uutiskirje

© Jenni | Sivulistaus Ensemble