Listaus: Roolipelit

Listattu: 43 sivua
Uusia: 1 sivu
Epäaktiivisia: 4 sivua

 

Ceres

21. kesäkuuta 2012
— Tinanja & Arlin

Ceres on vuonna 2007 perustettu foorumiroolipeli, joka keskittyy itse luotuun laajaan, keskiaikaisteemaiseen fantasiamaailmaan. Laajat infot perehdyttävät lukijan yksityiskohtaisesti maailmaan ja sen moninaisiin vivahteisiin.

Château de Versailles

17. huhtikuuta 2017
— Fyo & Hiippari

1700-luvun jälkipuoli, Ranska, Versailles. Ranskan kuninkaalliset ja aateli ovat tulleet tunnetuksi ympäri maailmaa tuhlailevasta ja ylellisestä elämäntyylistään. Maan hovi luokin mahtavat puitteet juonitteluille, myrskyisälle draamalle sekä riipaisevalle romantiikalle. Astu sisään loistokkaaseen palatsiin ja valitse palveletko ylempiäsi, käskytätkö alamaisiasi vai liitytkö kenties kaikkea tätä vastustavaan kapinallisliikkeeseen. Bienvenue eli tervetuloa Versailles'hin!

Crimson Eclipse

29. syyskuuta 2016
— Southpaw, Ookami_Tez & Defiler

Fanipohjainen Star Warsin galaksiin sijoittuva roolipeli. Galaksi on vajoamassa kaaokseen, sillä uusi puolisotilaallinen järjestö, Crimson Eclipse, on keräämässä valtaa galaksin ulkoreunoilla. Järjestön on jo onnistunut vallata huttien kotiplaneetta Nal Hutta ja sitä kiertävä kuu Nar Shaddaa. Kenenkään tietämättä seitsemän sithin muodostama neuvosto punoo juoniaan Tasavallan pään menoksi ja vetelee Crimson Eclipsen naruista...

Desire

18. joulukuuta 2016
— Josette
 
K16

Kuvittele itsesi 200 vuoden päähän, New Yorkiin. Jos olet normaali, saat elää elämäsi rauhassa. Jos olet erilainen, sinut tapetaan.

Desire ei ole tylsä ja tavallinen ihmisroolipeli kaikkien sisäoppilaitosten keskellä vaan jotain aivan erityistä. On vuosi 2200 ja suurin osa maailmasta on myös tuhoutunut ydinsotien seurauksena. Ihmisrodusta on kehittynyt myös uusi haara; normaalia ihmistä kehittyneempi versio. Heitä sanotaan defeiksi. Ja heidät on määrä tuhota.

Dyrfin (epäaktiivinen)

1. huhtikuuta 2017
— Dee

Grönlanninmeren ja Norjanmeren tuntumassa sijaitsee alue, jonne harva on löytänyt. Se on aivan oma maailmansa, joka sijaitsee piilossa sumuverhon keskellä, siellä, minne kovin moni ei uskalla mennä eivätkä kaikki edes pääse. Keskeltä tätä kaikkea sijaitsee saari, jota hallitsevat lohikäärmeratsastajat ja heidän ratsunsa. Onko juuri sinut valittu yhdeksi heistä?

EX'ACT

19. toukokuuta 2017
— miyoo
 
K16

EX'ACT on roolipeli, jossa tappouhkaukset eivät ole vitsailua, tieto on kultainen dynamiitinpätkä ja paras ystäväsi on selkäänpuukottaja. Älä luota kehenkään, vaikene kaikesta, äläkä kiinny kehenkään. Nämä kolme kultaista neuvoa saattavat olla avuksi vuoden 2023 New Yorkissa, kaupungissa täynnä rikollisuutta. Näkyvää ja salaista. Suurin osa tästä rikollisuudesta johtuu mafiasta. Tilanne on etenemässä vain kireämmäksi ja kireämmäksi kahden järjestön välillä.

Fables

29. kesäkuuta 2017
— Margot
 
K16

"Olipa kerran New Yorkissa satuhahmojen yhteisö, joka tunnettiin nimellä Fabletown. Siellä asuvat satuolennot saapuivat maailmaamme satoja vuosia sitten, jolloin heidät karkotettiin Kotimaista.”

Fables on roolipelaussivu, jossa pelataan satuhahmoilla - nykyajan New Yorkissa. Hahmokseen saa valita minkä tahansa tutun hahmon ja tehdä siitä omansa. Minkälaisia jännitteitä syntyykään, jos Iso Paha Susi ja Punahilkka joutuvat asumaan samassa kerroksessa?

From New York With Love RPG

3. elokuuta 2014
— julle, jenni, nepa & elmia
 
K15

FNYWL on suomalainen, tekstipohjainen tarinankerrontaroolipeli. Peli keskittyy ihmissuhteisiin ja niiden luomiseen ja ylläpitoon New Yorkin metropolialueella kolmella eri asuinalueella. Pelaajille on annettu vapaat kädet kehittää hahmojaan, mutta myös mahdollisuus hyödyntää peleissään ylläpidon kehittelemiä sivujuonikuvioita. Hyppää mukaan Manhattanin, Brooklynin ja Bronxin kaduille ja muista tarinoinnin lomassa päivittää myös vaikkapa hahmosi Instagram-profiilia.

GingaWorld

1. huhtikuuta 2017
— Ginweed95

"Olemme niin kaukana siitä saavuttamattomasta tiestä jolla he kulkivat, askel askeleelta, löydämme meidän paikkamme minkä maa on meille luvannut, ajat jotka kohtasimme palkitsivat meidät taistelun vaikeuksissa."

Tervetuloa Hopeanuoli-, Weed- ja Orion-aiheiselle sivustolle. Saat GingaWorldissa tietoa kyseisistä sarjoista sekä sivustolla on nykyään roolipelimahdollisuus! Tule ja varaa oma hahmosi jo tänään! Sivut käynnissä jo vuodesta 2008.

Harry Potter: Hogwarts Refounded

7. huhtikuuta 2015
— Nibs
 
K18

Harry Potter-kirjoihin pohjaava foorumiroolipeli, jossa eleteään pääosin 80-lukua ja 90-luvun alkua, rauhan aikaa ja yhteiskunnan toipumista pitkästä sodasta. Vuodesta 1987 Tylypahka joutuu väliaikaisesti olemaan enimmäkseen päiväkoulu Lontoossa, asettaen taikuuden salaisuuden erityisesti vaakalaudalle. Täällä jästit sekä velhojen ja noitien arki ja juhla pääsevät oikeuksiinsa. Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti!

Heart Of The New West

18. helmikuuta 2016
— Evi.Love

Aloittelijaystävällinen New West RPG tarjoaa mahdollisuuden astua hetkeksi jonkun toisen saappaisiin ja unohtaa todellisen arjen kiireet. Miltä näyttää maailma Kanadan rikkaimmassa kaupungissa asuvan ihmisen silmin? Heart of The New West on nykyaikaan ja realismiin pohjautuva suomalainen tekstipohjainen foorumiroolipeli, jossa tarkan ja kaavailtun juonen sijaan perehdytään pääosin hahmojen ihmissuhdesolmuihin ja niiden selvittelyyn.

Horjuva Valtakunta

8. heinäkuuta 2016
— Junet & Cassu

Sizuania riivaa nälänhätä – köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat, luoden kahden ääripään välille yhä suurempaa kuilua. Kuninkaan selän takana juonitaan ja vallankaappaus on lähellä. Aateliset kamppailevat vallasta, eivätkä alemmat kastit enää luota valtion sanaan. Epäilyksiä, salaliittoja, rikollisuutta ja korruptiota. Eikö kehenkään voi enää luottaa?

Horjuva Valtakunta toivottaa tervetulleeksi kaikenlaiset fantasiaolennot kamppailemaan olemassaolostaan. Voit keskittyä arkipäivän selviytymiseen ja monimutkaisiin suhdekiemuroihin, tai voit liittyä mukaan valtataisteluun, jonka voittajana selviytyvät vain ovelimmat – ja rikkaimmat.

Inhumane – Verellä kahlitut

23. kesäkuuta 2014
— Flowy & norppamus
 
K16

Nautinnoilla on aina hintansa. Kuinka sinä tyydyttäisit ikuisen janosi?

Kahden kansan Aldemera

28. elokuuta 2017
— Vampuuri

Aldemeran historia on kirjoitettu verellä ja miekoilla. Kaksi kansaa, enemmistö Hirain ja vähemmistö Guatha, ovat olleet kiinni toistensa kurkuissa niin kauan kuin voi muistaa. Tuleeko tähän vuosisatoja jatkuneeseen vihanpitoon ikinä loppua?

KkA on foorumilla pelattava fantasiaroolipeli, jossa pääpaino on pelaajien hahmoilla ja noiden tarinoilla. Roolipeli on suunnattu hieman kokeneemmalle pelaajakunnalle johtuen informaation suuresta määrästä, mutta kaikki ovat tervetulleita pelaamaan.

Kohtalon kynnet

27. kesäkuuta 2016
— Akama & Nike

Pentutarhassa leikkivä pentu, soturin taitoja opetteleva oppilas, taistelukentillä taisteleva soturi, rohkea parantaja vaiko viisas päällikkö? Kohtalon Kynsissä on monia polkuja, minkä niistä sinä valitset? Valitsetko pimeän polun murhaajan tiellä, vaiko valoisan klaanikissan tien? Tuleeko sinusta kenties legendaarinen soturi - vai muistetaanko sinut vain yksittäisenä petturina? Tuletko olemaan valloittaja vai se, joka alistuu kohtaloonsa? Valitse polkusi, luo kissasi ja lausu sanat "Veri on kohtalomme, oikeus kyntemme" - ja näin sinusta tulee oikea soturi.

Kuoleman varjot (uusi!)

8. lokakuuta 2017
— Villapusakka
 
K13

Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia. Mutta miten kissojen käykään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään?

L.A. Public

1. kesäkuuta 2016
— RillaRalla, mikodemus & shaiger
 
K18

Muutama vuosi sitten maanjäristyksestä kärsinyt Los Angeles on jakautunut kahtia. Etelään on muodostunut aidattu slummialue District C, joka suorastaan kuhisee rikollisia ja sitäkin pahempia poliiseja. Muualla kaupungissa elo on jatkunut hyvällä mallilla, mutta kuinka kauan kansalaiset voivat sulkea silmänsä etelän ongelmilta? Tule mukaan koettelemaan rajojasi rikollisena tai pyörimään Hollywoodin parrasvaloissa! L.A. Public sijoittuu lähitulevaisuuteen ja on aloittelijaystävällinen roolipeli.

Lambda

17. tammikuuta 2017
— Joker

Lambda on vuonna 2015 perustettu vieraskirjapohjainen fantasiaroolipeli, joka vähäisestä pelaajakunnastaan huolimatta on pyörinyt hienosti eteenpäin. Pelihahmoina toimivat metsähaltijat sekä Urgit, joista jälkimmäiset ovat ylläpitäjän omaa käsialaa. Peli sijoittuu paljon Keski-Maata muistuttavaan maailmaan ja omalle haltijalleen on mahdollista myös saada oma metsähevonen. Peliin sisältyy kiellettyjä rakkauksia, salaseuroja, palkkamurhia ja Urgien uhkaava niskaan hengitys.

Leijonaharjan ratsutila

24. tammikuuta 2017
— Josette (& Nikki)

Leijonaharja on vieraskirjapohjainen roolipeli, joka kertoo ratsutallin arjesta. Meillä pelaajalla on mahdollisuus luoda oma hahmonsa ja elää hahmonsa elämää ratsutallilla joko hahmon oman hevosen tai hoitohevosen kanssa.

Live and Learn Alexandria

23. kesäkuuta 2017
— Suntsu
 
K15

Alexandria Riverissä 14 - 18-vuotiailla nuorilla on mahdollisuus majoittua opintojensa ajaksi yhteen kolmesta koulun tiluksilla sijaitsevista asuntoloista. Pidä kuitenkin varasi; huoltajien kukkaroiden suuruus sekä sosiaalinen status määräävät sen, kuinka tasokkaan asuntolan ovelle opiskelija ohjataan. Pelattavakseen voi halutessaan myös valita koulun henkilökuntaan kuuluvan tai vaikkapa täysin koulumaailmasta irrallisen hahmon. Juonenkulusta päättävät vain ja ainoastaan pelaajat itse.

Lycanthropus

31. tammikuuta 2016
— DrRockter & Ninji

Ihmissuhdepainotteinen ihmissusiroolipeli, jossa pelattavina hahmoina on myös ihmisiä ja nahanvaihtajia! Tällä hetkellä elämä Hedgefort Valleyssä ja sitä ympäröivässä Falcon Forestissa on rauhallista, mutta se saattanee johtua siitä, etteivät ihmissusilaumat kiinnitä kovinkaan paljon huomiota toisiinsa. Ilvesjengi rellestää tavanomaiseen tapaansa Bellham Streetillä, karhut ottavat rennosti pari olutta Lochpinessa ja saukot yrittävät selvittää, kuka maksaa kenenkin elatusmaksut...

Magical Nature

7. toukokuuta 2017
— Gaapriel & Raitakorva

Seisot keskellä taistelua. Huomaat kuinka laumasi jäsenet ovat pahasti alakynnessä. Olet niin uupunut ja verinen, että et pysty tekemään asialle mitään. Suunnaton viha kiehuu sisälläsi ja saat jostain voimaa jatkaa. Selviätkö laumasi kanssa tästä? Sen päätät sinä! Kyseessä on hevosroolipeli, jossa on ripaus fantasiaa mukana. Tervetuloa liittymään!

Naruto the Alliance

24. huhtikuuta 2015
— ChasenPipo, Southpaw & Wurtsi

Neljännestä ninjasodasta on kulunut 18 vuotta. Vuosia kestänyt rauha kuitenkin rikkoutui kun kolmas Tsuchikage, Onoki, löydettiin myrkytettynä toimistostaan. Jäljet viittaavat vahvasti Kumogakuren olevan murhan takana ja maailma uhkaa luisua jälleen sotaa edeltäneeseen tilaan jossa ninjavaltiot kilpailevat keskenään. Sillä välin kun Hokageksi kohonnut Uzumaki Naruto yrittää estää uuden sodan, Mikaboshiksi itseään kutsuva ryhmä punoo juoniaan kaataakseen seuraavaksi Konohan johtajat...

New York Noir

16. syyskuuta 2016
— sya
 
K18

Melankolinen New York on monen kulkijan koti. Katkeroituneet kaupunkilaiset kulkevat aseet takataskuissaan onneaan etsien, surkeat ihmiskohtalot paikkaavat tyhjyyttään lihallisilla nautinnoilla, ja oikeudentajuiset mielet humalluttavat itseään yrittäen unohtaa huomisen. Mutta kuka määrittää hyvän ja pahan? Tämä on New York Noir, suloisenkatkera kertomus New Yorkin korruptiosta.

Nimrith

22. toukokuuta 2016
— Sono, Akai, Indorado & Hijiri
 
K16

Nimrith on 1800-lukua muistuttavalle ajalle sijoittuva foorumipohjainen fantasiaroolipeli, joka sijoittuu pääasiassa Maahan, mutta pelata voi myös Taivaassa ja Manalassa. Nimrithissä voit valita hahmoksesi ihmisen, muodonmuuttajan, puolijumalan, enkelin, demonin tai jopa jumalan. Pelissä voit solmia suhteita eri lajien välillä ja keksiä omia juonikuvioita pääjuonen rinnalle. Pääjuoni perustuu kostoa hautovan puolijumalan kukistamiseen, joka juonii Maan, Taivaan ja Manalan yhdistämistä.

Once upon a time (epäaktiivinen)

17. huhtikuuta 2017
— Luna

Hotel Lux on Kanadassa sijaitseva suuri kaunis kartanohotelli, jonka mahtipontinen olemus tulee tutuksi kansainvälisissä matkaesitteissä. Kävijämäärät ovat suuret, ja parhaimpina turistikausina hotelli on tupaten täynnä aina viimeistä huonetta myöten. Yhtä sääntöä ei kuitenkaan sovi unohtaa: ei metsään pimeän jälkeen. Ihmismieli järkkyisi kovin metsän asukeista, mutta miten se suhtautuisikaan jos saisi tietää satujen olentojen olevan totisinta totta?

Pahkaropetus

16. lokakuuta 2012
— Fenfir

Taikamaailman paljastuminen sulautti yhteen kaksi erilaista maailmaa. Vaikka elämä on avoimempaa kuin koskaan ennen, on se tuonut mukanaan myös radikaalimpia aatteita ja mielipiteitä. Täydenkuun suojatit, ihmissudet, etsivät oikeutta olla ja elää, samalla kun ministeriö kiristää olentopoliittista hirttoköyttään. Täysikuuta uhmaavat myös urheat metsästäjät, kun taas puhdasveristen keskuudessa verisäätyluokittelu on nouseva joutsenen lailla. Kenen joukoissa seisot?

Peter Pan:
The Second Chance

31. maaliskuuta 2016
— Nibs
 
K18

Pohjaa J.M. Barrien kirjaan, vaihtoehtoisessa todellisuudessa tarinaa jatkaen. Kirjaa ei tarvitse lukea, koska infot ovat kattavat ja sovelletut. Peli on tarkoitettu aikuisille syvän psykologian ja väkivallan elementtien takia. Peli keskittyy kirjan tarinan jälkeiseen aikaan; Lontooseen, jossa Kadonneet Pojat ja muu Darlingin perhe yrittää sopeutua aivan uuteen elämään sekä Neverlandiin, jossa Peter Pan johtaa uutta jengiä. Muutamaa vuotta myöhemmin myös Peter itse palaa tänne kasvamaan.

Pieni talo preerialla

9. marraskuuta 2016
— Nibs & Kawaijiki
 
K18

Palaa kanssamme ajassa taaksepäin Amerikan Villiin Länteen! Pääset kokemaan Viktoorialaisen aikakauden charmin ja perhearvot, pienten maalaiskaupunkien elämää, sairausepidemioita, intiaaneja, lainsuojattomia, ja teollisuuden vallankumouksen alun! Pelimme sijoittuu Minnesotan preerialle vuosina 1875 - 1885. Voit luoda täysin oman hahmosi ja / tai valita hahmon tv-sarjasta, jonka inspiroima pelimme on.

Rest in Pieces

26. kesäkuuta 2017
— Jaksu
 
K15

Rest In Pieces on Ranskaan sijoittuva roolipeli, jossa zombit ovat levinneet koko maapallolle synnyttäen kauhua ja sekasortoa ihmisten keskuuteen. Jokaisen selviytymistaidot joutuvat kovalle koetukselle kun elintarvikkeista, suojasta sekä aseista on pulaa, ja jotenkin pitäisi puolustautua verenhimoisilta kulkijoiltakin. Tässä kuoleman ryydittämässä maailmassa kukaan ei ole täysin turvassa — kyse on ennemminkin siitä kuinka pitkään selviät, ennen kuin väistämätön loppu tulee vastaan...

Seven Days (epäaktiivinen)

1. marraskuuta 2016
— Maya & Ru-chan

Seven Days on aloittelijaystävällinen, nykyaikaan ja realismiin pohjautuva foorumiroolipeli, jossa päästään eläytymään kaikenikäisten ihmisten päivittäiseen elämään sekä normaaliin arkeen kaikkine juonenkäänteineen ja ihmissuhdesolmuineen. Peli sijoittuu Japanin pääkaupunkiin, Tokioon - irtaudu siis hetkeksi omasta arjestasi ja astu jonkun toisen saappaisiin. Seven Days on täynnä tavallisten ihmisten tavallista elämää tavallisine haaveineen, murheineen ja sattumuksineen!

Sudenusva (epäaktiivinen)

26. kesäkuuta 2014
— CrimsonClaw & Darkmidar

Kansa kantaa kaunaa, shamaanit ovat kadonneet ja uteliaisuudella on karvaat seuraukset. Onko aika haudata menneet sotakirveet nyt, kun valtakunta uhkaa palata takaisin hullun kuninkaan aikoihin? Sudenusva on susilla pelattava chatfantasiaroolipeli, jonka maailmaan vaikuttavat pelaajien lisäksi erinäiset henkiolennot, menneisyyden varjot ja tasoyhteiskunnan tuomat suhdekoukerot.

Supravi

14. toukokuuta 2016
— DH & Rawca

Tervetuloa Romanian metsiin, jossa villit koirat taistelevat reviiristä, ruuasta, juomasta, yrittäen kukin pysyä elossa. Oma lauma on ainoa, johon voi luottaa vaikeuksien keskellä, eikä aina siihenkään. Kaikki eivät voi jäädä eloon. Supravi on realistinen, vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka aiheena ovat koirat.

Taikaopisto Aurea

15. marraskuuta 2016
— Penny Hudson & Nea Blue

Vuonna 2012 tammikuussa avattu virtuaalinen taikaopisto. Jäseniä kaivataan niin opettajiksi, oppilaiksi kuin muuhun henkilökuntaan. Tule tutustumaan ja tekemään oman näköistäsi koulua keksimälläsi hahmolla!

Taikavirasto

6. syyskuuta 2017
— Nea Blue

Taikavirasto on vuonna 2008 perustettu roolipelisivusto, jonka tarkoituksena on tarjota opintojenohjaus- ja työnvälityspalvelua virtuaaliselle taikamaailmalle. Uudistusten myötä sivusto tarjoaa myös mm. sivulistausta ja hahmolistausta. Eli nyt kipin kapin tutustumaan roolipelisivustoon, joka on täyttää 10 vuotta vuonna 2018!

The Crown of the Valkyria

5. kesäkuuta 2017
— sya & riesa
 
K16

Pienin huolesi Alrecassa ei ole villi tutkimaton erämaa Winterlands eikä unohdetun kansan elo Spring Islandilla, vaan juonittelujen ja valtapelien saastuttama kotimantereesi. Pelaa korttisi oikein ja valitse vihollisesi hyvin, mutta ystäväsi ja rakastajasi vielä paremmin. Oletko pääkaupungissa uraa uurtava seppä, lännen oppinut muusikko, pohjoisen soturikansan raivokas sotasankari, vai kenties Winterlandin villi tai unohdetun kansan rauhaa rakastava sielu?

Time and Space RPG

29. tammikuuta 2015
— Heta

Oletko koskaan haaveillut matkaavasi Tardisilla ajassa ja ikuisuudessa? Nyt se on mahdollista! Hyppää mukaamme suureen seikkailuun Doctor Who -henkisessä roolipelissä!

Troian

16. heinäkuuta 2014
— Yuff & Kiikku
 
K13

Sodan jaloista toipuva valtakunta, anarkia ja nälänhätä. Troian on kaaoksen vallassa, miksi kuningas ei tee mitään? Ai niin... hänetkin hirtettiin.

Tulevaisuuden Heimot

19. heinäkuuta 2017
— Raven & Epsuxx
 
K16

Maapallo on ydinsotien ja luonnonkatastrofien myötä tuhoutunut melkein kokonaan, jättäen muutamia ihmisiä ja monia mutantoituneita olentoja elämään pienelle saarelle. Nämä ihmiset löivät voimansa yhteen ja perustivat heimoja selviytymiskeinona. Satoja vuosia tuhosta on kulunut, nyt on aika kertoa sinun oma tarinasi!

Uhrilehto

27. joulukuuta 2015
— Fenfen, Mwjan, Tuikku & Vertaveli

Uhrilehdon mantereella seikkailevat hevoset – tai niiden kaltaiset olennot. Niiden päässä saattaa kasvaa pässinsarvet tai karvapeitteen sävy poiketa tavanomaisesta. Joillakin on jopa mahtavat siivet! Alue sijoittuu rinnakkaisulottuvuuteen, jossa hevoset - niin syntyperäiset kuin kauempaakin tulleet - kohtaavat Uhrilehdon rikkaan kulttuurin ja olennot. Seesteisyys vallitsee Uhrilehdossa huolimatta mantereelle saapuvista vieraista hevosista, jotka tuovat mukanaan erikoisia tapojaan.

Undying

4. joulukuuta 2016
— billmillian
 
K18

Uudistunut Undying on fantasiateemainen foorumilla pelattava roolipeli, joka on ottanut pääjuonekseen enkelien ja demonien ikuisen taistelun. Mukaan edelleen kuitenkin mahtuu myös vampyyreilla, metsästäjillä ja muilla olennoilla, unohtamatta ihmisiä! Pääjuoneen ei ole pakko osallistua, ellei itse niin halua.

Untamed

29. elokuuta 2016
— Kelelmulth
 
K18

Untamed on vuonna 2016 perustettu aikuispelaajille suunnattu fantasiaroolipeli, jota pelataan chatissa. Roolipelin juoni pyörii vahvasti kahden eri lajin, ihmisten ja susien, sotaisassa historiassa, jossa väkivallalta, epätoivoisilta rakkaustarinoilta ja harmillisilta kuolemantapauksilta ei vältytä.

Zinger

9. maaliskuuta 2014
— Ams
 
K16

Zinger on vuonna 2010 käynnistynyt aktiivinen koiraroolipeli. Sitä pelataan chatissa ja peli sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille konkareille. Uusia laumoja syntyy, uusia suhteita solmitaan ja luottamusta, veljeyttä koetellaan ankarin keinoin. Perhe pettää, jälkeläisistä käydään naimakauppaa, vihollisen kanssa rakastutaan ja pentuja kaapataan. Saari osoittaa täysin uudenlaista voimaa ja taidot ovat palaamassa entiseen loistoonsa. Mikä on sinun tarinasi Zingerin saarella? Ota selvää!