Listaus: Roolipelit

Listattu: 48 sivua
Uusia: 0 sivua
Epäaktiivisia: 3 sivua

 

Ceres

Tinanja & Arlin
Avattu 1.7.2007

Listattu 21.6.2012

Ceres on foorumiroolipeli, joka keskittyy itse luotuun laajaan, keskiaikaisteemaiseen fantasiamaailmaan. Laajat infot perehdyttävät lukijan yksityiskohtaisesti maailmaan ja sen moninaisiin vivahteisiin.

Château de Versailles

Hiippari & Fyo
Avattu 14.3.2010

Listattu 17.4.2017

1700-luvun jälkipuoli, Ranska, Versailles. Ranskan kuninkaalliset ja aateli ovat tulleet tunnetuksi ympäri maailmaa tuhlailevasta ja ylellisestä elämäntyylistään. Maan hovi luokin mahtavat puitteet juonitteluille, myrskyisälle draamalle sekä riipaisevalle romantiikalle. Astu sisään loistokkaaseen palatsiin ja valitse palveletko ylempiäsi, käskytätkö alamaisiasi vai liitytkö kenties kaikkea tätä vastustavaan kapinallisliikkeeseen. Bienvenue eli tervetuloa Versailles'hin!

Crimson Eclipse

Southpaw, Ookami_Tez & Defiler
Avattu ?

Listattu 29.9.2016

Fanipohjainen Star Warsin galaksiin sijoittuva roolipeli. Galaksi on vajoamassa kaaokseen, sillä uusi puolisotilaallinen järjestö, Crimson Eclipse, on keräämässä valtaa galaksin ulkoreunoilla. Järjestön on jo onnistunut vallata huttien kotiplaneetta Nal Hutta ja sitä kiertävä kuu Nar Shaddaa. Kenenkään tietämättä seitsemän sithin muodostama neuvosto punoo juoniaan Tasavallan pään menoksi ja vetelee Crimson Eclipsen naruista...

Dragon Lagoon

Dee
Avattu 25.8.2017

Listattu 2.11.2017

Jossain ihmisruumiin ja -mielen ulottumattomissa on lukemattomien eri saarien ja laguunien muodostama paikka nimeltä Urangel. Ensisilmäyksellä voisi paikka näyttää hyvinkin rauhalliselta ja hiljaiselta, mutta kun hetken jaksaa odottaa, voi nähdä lohikäärmeen- ehkä jopa päästä roolipelaamaan sellaisella...

EX'ACT

miyoo
Ikäsuositus K16
Avattu 30.6.2016

Listattu 19.5.2017

EX'ACT on roolipeli, jossa tappouhkaukset eivät ole vitsailua, tieto on kultainen dynamiitinpätkä ja paras ystäväsi on selkäänpuukottaja. Älä luota kehenkään, vaikene kaikesta, äläkä kiinny kehenkään. Nämä kolme kultaista neuvoa saattavat olla avuksi vuoden 2023 New Yorkissa, kaupungissa täynnä rikollisuutta. Näkyvää ja salaista. Suurin osa tästä rikollisuudesta johtuu mafiasta. Tilanne on etenemässä vain kireämmäksi ja kireämmäksi kahden järjestön välillä.

Fables

Margot
Ikäsuositus K16
Avattu 8.12.2016

Listattu 29.6.2017

"Olipa kerran New Yorkissa satuhahmojen yhteisö, joka tunnettiin nimellä Fabletown. Siellä asuvat satuolennot saapuivat maailmaamme satoja vuosia sitten, jolloin heidät karkotettiin Kotimaista.”

Fables on roolipelaussivu, jossa pelataan satuhahmoilla - nykyajan New Yorkissa. Hahmokseen saa valita minkä tahansa tutun hahmon ja tehdä siitä omansa. Minkälaisia jännitteitä syntyykään, jos Iso Paha Susi ja Punahilkka joutuvat asumaan samassa kerroksessa?

From New York With Love RPG

julle, jenni, nepa & elmia
Ikäsuositus K15
Avattu 23.2.2014

Listattu 3.8.2014

FNYWL on suomalainen, tekstipohjainen tarinankerrontaroolipeli. Peli keskittyy ihmissuhteisiin ja niiden luomiseen ja ylläpitoon New Yorkin metropolialueella kolmella eri asuinalueella. Pelaajille on annettu vapaat kädet kehittää hahmojaan, mutta myös mahdollisuus hyödyntää peleissään ylläpidon kehittelemiä sivujuonikuvioita. Hyppää mukaan Manhattanin, Brooklynin ja Bronxin kaduille ja muista tarinoinnin lomassa päivittää myös vaikkapa hahmosi Instagram-profiilia.

GingaWorld

Ginweed95
Avattu xx.xx.2008

Listattu 1.4.2017

"Olemme niin kaukana siitä saavuttamattomasta tiestä jolla he kulkivat, askel askeleelta, löydämme meidän paikkamme minkä maa on meille luvannut, ajat jotka kohtasimme palkitsivat meidät taistelun vaikeuksissa."

Tervetuloa Hopeanuoli-, Weed- ja Orion-aiheiselle sivustolle. Saat GingaWorldissa tietoa kyseisistä sarjoista sekä sivustolla on nykyään roolipelimahdollisuus! Tule ja varaa oma hahmosi jo tänään! Sivut käynnissä jo vuodesta 2008.

Harry Potter: Hogwarts Refounded

Nibs
Ikäsuositus K18
Avattu 1.11.2008

Listattu 7.4.2015

Harry Potter -kirjoihin pohjaava foorumiroolipeli, jossa eleteään pääosin 80-lukua ja 90-luvun alkua, rauhan aikaa ja yhteiskunnan toipumista pitkästä sodasta. Vuodesta 1987 Tylypahka joutuu väliaikaisesti olemaan päiväkoulu Lontoossa, asettaen taikuuden salaisuuden erityisesti vaakalaudalle. Ja epäonnistuneen aikamatkaloitsun myötä 80-luvulle alkaa tupsahdella ihmisiä Ihmeotukset -elokuvien aikakaudelta! Täällä mahdollisuuksia on lähes rajattomasti!

Heart Of The New West

Evi.Love
Avattu 16.12.2015

Listattu 18.2.2016

Aloittelijaystävällinen New West RPG tarjoaa mahdollisuuden astua hetkeksi jonkun toisen saappaisiin ja unohtaa todellisen arjen kiireet. Miltä näyttää maailma Kanadan rikkaimmassa kaupungissa asuvan ihmisen silmin? Heart of The New West on nykyaikaan ja realismiin pohjautuva suomalainen tekstipohjainen foorumiroolipeli, jossa tarkan ja kaavailtun juonen sijaan perehdytään pääosin hahmojen ihmissuhdesolmuihin ja niiden selvittelyyn.

Heritage - Blood of Ardeal

Hukka, Reirak & ShadowKiro
Ikäsuositus K16
Avattu 18.12.2017

Listattu 28.12.2017

Koirilla, susilla ja koirasusilla pelattava foorumipohjainen historia- ja fantasiaroolipeli. Miljöö sijoittuu 1500-luvulle Ardeal-nimiseen satamakaupunkiin. Kirkon varjossa ja inkvisition vainossa kaikki tavan kansalaisista hienoihin aatelisiin pyrkivät kätkemään syntiset elämäntapansa ja esiintymään julkisesti nuhteettomina Jumalanpelkoisina kansalaisina. Kaupunki kuhisee elämää ylhäisestä alhaiseen ja aatelissukujen kesken sosiaalinen piirileikki tempaa mukaansa.

Horjuva Valtakunta

Junet & Cassu
Ikäsuositus K18
Avattu xx.xx.2010

Listattu 8.7.2016

Sizuania riivaa nälänhätä – köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat, luoden kahden ääripään välille yhä suurempaa kuilua. Kuninkaan selän takana juonitaan ja vallankaappaus on lähellä. Aateliset kamppailevat vallasta, eivätkä alemmat kastit enää luota valtion sanaan. Epäilyksiä, salaliittoja, rikollisuutta ja korruptiota. Eikö kehenkään voi enää luottaa?

Horjuva Valtakunta toivottaa tervetulleeksi kaikenlaiset fantasiaolennot kamppailemaan olemassaolostaan. Voit keskittyä arkipäivän selviytymiseen ja monimutkaisiin suhdekiemuroihin, tai voit liittyä mukaan valtataisteluun, jonka voittajana selviytyvät vain ovelimmat – ja rikkaimmat.

Inhumane – Verellä kahlitut

Flowy & norppamus
Ikäsuositus K18
Avattu 1.5.2008

Listattu 23.6.2014

Nautinnoilla on aina hintansa. Kuinka sinä tyydyttäisit ikuisen janosi?

Kahden kansan Aldemera

Vampuuri
Avattu 8.1.2016

Listattu 28.8.2017

Aldemeran historia on kirjoitettu verellä ja miekoilla. Kaksi kansaa, enemmistö Hirain ja vähemmistö Guatha, ovat olleet kiinni toistensa kurkuissa niin kauan kuin voi muistaa. Tuleeko tähän vuosisatoja jatkuneeseen vihanpitoon ikinä loppua?

KkA on foorumilla pelattava fantasiaroolipeli, jossa pääpaino on pelaajien hahmoilla ja noiden tarinoilla. Roolipeli on suunnattu hieman kokeneemmalle pelaajakunnalle johtuen informaation suuresta määrästä, mutta kaikki ovat tervetulleita pelaamaan.

Kohtalon kynnet

Akama & Nike
Avattu 30.5.2014

Listattu 27.6.2016

Pentutarhassa leikkivä pentu, soturin taitoja opetteleva oppilas, taistelukentillä taisteleva soturi, rohkea parantaja vaiko viisas päällikkö? Kohtalon Kynsissä on monia polkuja, minkä niistä sinä valitset? Valitsetko pimeän polun murhaajan tiellä, vaiko valoisan klaanikissan tien? Tuleeko sinusta kenties legendaarinen soturi - vai muistetaanko sinut vain yksittäisenä petturina? Tuletko olemaan valloittaja vai se, joka alistuu kohtaloonsa? Valitse polkusi, luo kissasi ja lausu sanat "Veri on kohtalomme, oikeus kyntemme" - ja näin sinusta tulee oikea soturi.

Kuoleman varjot

Villapusakka
Ikäsuositus K13
Avattu 5.1.2014

Listattu 8.10.2017

Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia. Mutta miten kissojen käykään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään?

L.A. Public

RillaRalla, mikodemus & shaiger
Ikäsuositus K18
Avattu 23.2.2016

Listattu 1.6.2016

Muutama vuosi sitten maanjäristyksestä kärsinyt Los Angeles on jakautunut kahtia. Etelään on muodostunut aidattu slummialue District C, joka suorastaan kuhisee rikollisia ja sitäkin pahempia poliiseja. Muualla kaupungissa elo on jatkunut hyvällä mallilla, mutta kuinka kauan kansalaiset voivat sulkea silmänsä etelän ongelmilta? Tule mukaan koettelemaan rajojasi rikollisena tai pyörimään Hollywoodin parrasvaloissa! L.A. Public sijoittuu lähitulevaisuuteen ja on aloittelijaystävällinen roolipeli.

Lambda (epäaktiivinen)

Joker
Avattu 8.1.2015

Listattu 17.1.2017
Poistetaan 3.9.2018

Lambda on vieraskirjapohjainen fantasiaroolipeli, joka vähäisestä pelaajakunnastaan huolimatta on pyörinyt hienosti eteenpäin. Pelihahmoina toimivat metsähaltijat sekä Urgit, joista jälkimmäiset ovat ylläpitäjän omaa käsialaa. Peli sijoittuu paljon Keski-Maata muistuttavaan maailmaan ja omalle haltijalleen on mahdollista myös saada oma metsähevonen. Peliin sisältyy kiellettyjä rakkauksia, salaseuroja, palkkamurhia ja Urgien uhkaava niskaan hengitys.

Live and Learn Alexandria

Suntsu
Ikäsuositus K15
Avattu 12.2.2017

Listattu 23.6.2017

Alexandria Riverissä 14 - 18-vuotiailla nuorilla on mahdollisuus majoittua opintojensa ajaksi yhteen kolmesta koulun tiluksilla sijaitsevista asuntoloista. Pidä kuitenkin varasi; huoltajien kukkaroiden suuruus sekä sosiaalinen status määräävät sen, kuinka tasokkaan asuntolan ovelle opiskelija ohjataan. Pelattavakseen voi halutessaan myös valita koulun henkilökuntaan kuuluvan tai vaikkapa täysin koulumaailmasta irrallisen hahmon. Juonenkulusta päättävät vain ja ainoastaan pelaajat itse.

Lumimyrsky

Hunajamarja
Avattu 3.12.2017

Listattu 19.1.2018

Lumimyrsky on klaani- ja kulkukissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa pelaaja päättää, miten tarinan juoni etenee. Valittavissa olevat klaanit ovat Vuoriklaani, Koivuklaani ja Vesiklaani.

Lycanthropus

DrRockter & Ninji
Ikäsuositus K16
Avattu 1.9.2015

Listattu 31.1.2016

Ihmissuhdepainotteinen ihmissusiroolipeli, jossa pelattavina hahmoina on myös ihmisiä ja nahanvaihtajia! Tällä hetkellä elämä Hedgefort Valleyssä ja sitä ympäröivässä Falcon Forestissa on rauhallista, mutta se saattanee johtua siitä, etteivät ihmissusilaumat kiinnitä kovinkaan paljon huomiota toisiinsa. Ilvesjengi rellestää tavanomaiseen tapaansa Bellham Streetillä, karhut ottavat rennosti pari olutta Lochpinessa ja saukot yrittävät selvittää, kuka maksaa kenenkin elatusmaksut...

Magical Nature

Gaapriel & Raitakorva
Avattu 4.4.2014

Listattu 7.5.2017

Seisot keskellä taistelua. Huomaat kuinka laumasi jäsenet ovat pahasti alakynnessä. Olet niin uupunut ja verinen, että et pysty tekemään asialle mitään. Suunnaton viha kiehuu sisälläsi ja saat jostain voimaa jatkaa. Selviätkö laumasi kanssa tästä?

Kyseessä on hevosroolipeli, jossa on ripaus fantasiaa mukana. Tervetuloa liittymään!

Masked Warriors

Zaaga
Ikäsuositus K14
Avattu 17.5.2017

Listattu 6.11.2017

Rauhaa vaaliva Aurinkoklaani, mystinen mutta ankarasti työskentelevä Meriklaani, perinteitä ja järjestystä vaaliva Kuuklaani sekä ylpeä ja omaa etuaan tavoitteleva Suoklaani ovat asuttaneet metsää jo niin kauan kuin Tähtiklaani on ollut olemassa. Mutta säilyykö järkkymätön rauha, kun salaisuudet alkavat aueta, valta vaihtuu ja veli kääntyy veljeään vastaan? Masked Warriors on vieraskirjapohjainen kissaroolipeli.

Naruto the Alliance

ChasenPipo, Southpaw & Wurtsi
Avattu 1.2.2005

Listattu 24.4.2015

Neljännestä ninjasodasta on kulunut 18 vuotta. Vuosia kestänyt rauha kuitenkin rikkoutui kun kolmas Tsuchikage, Onoki, löydettiin myrkytettynä toimistostaan. Jäljet viittaavat vahvasti Kumogakuren olevan murhan takana ja maailma uhkaa luisua jälleen sotaa edeltäneeseen tilaan jossa ninjavaltiot kilpailevat keskenään. Sillä välin kun Hokageksi kohonnut Uzumaki Naruto yrittää estää uuden sodan, Mikaboshiksi itseään kutsuva ryhmä punoo juoniaan kaataakseen seuraavaksi Konohan johtajat...

New York Noir

sya
Ikäsuositus K18
Avattu 16.9.2016

Listattu 16.9.2016

Melankolinen New York on monen kulkijan koti. Katkeroituneet kaupunkilaiset kulkevat aseet takataskuissaan onneaan etsien, surkeat ihmiskohtalot paikkaavat tyhjyyttään lihallisilla nautinnoilla, ja oikeudentajuiset mielet humalluttavat itseään yrittäen unohtaa huomisen. Mutta kuka määrittää hyvän ja pahan? Tämä on New York Noir, suloisenkatkera kertomus New Yorkin korruptiosta.

Nimrith

Sono, Akai, Indorado & Hijiri
Ikäsuositus K16
Avattu xx.xx.2016

Listattu 22.5.2016

Nimrith on 1800-lukua muistuttavalle ajalle sijoittuva foorumipohjainen fantasiaroolipeli, joka sijoittuu pääasiassa Maahan, mutta pelata voi myös Taivaassa ja Manalassa. Nimrithissä voit valita hahmoksesi ihmisen, muodonmuuttajan, puolijumalan, enkelin, demonin tai jopa jumalan. Pelissä voit solmia suhteita eri lajien välillä ja keksiä omia juonikuvioita pääjuonen rinnalle. Pääjuoni perustuu kostoa hautovan puolijumalan kukistamiseen, joka juonii Maan, Taivaan ja Manalan yhdistämistä.

Old West Tales

Nibs & Kawaijiki
Ikäsuositus K18
Avattu 15.9.2016

Listattu 9.11.2016

Palaa kanssamme ajassa taaksepäin Amerikan läntiselle rajaseudulle! Pääset kokemaan viktoriaanisen aikakauden charmin ja perhearvot, pienten maalaiskaupunkien elämää, sairausepidemioita, intiaaneja, lainsuojattomia, ja teollisuuden vallankumouksen alun! Pelimme sijoittuu ja keskittyy pääosin Minnesotan preerialle vuosina 1875 - 1885.

Once upon a time (epäaktiivinen)

Luna
Avattu 15.4.2017

Listattu 17.4.2017
Poistetaan 15.4.2018

Hotel Lux on Kanadassa sijaitseva suuri kaunis kartanohotelli, jonka mahtipontinen olemus tulee tutuksi kansainvälisissä matkaesitteissä. Kävijämäärät ovat suuret, ja parhaimpina turistikausina hotelli on tupaten täynnä aina viimeistä huonetta myöten. Yhtä sääntöä ei kuitenkaan sovi unohtaa: ei metsään pimeän jälkeen. Ihmismieli järkkyisi kovin metsän asukeista, mutta miten se suhtautuisikaan jos saisi tietää satujen olentojen olevan totisinta totta?

Overcast

septic
Ikäsuositus K16
Avattu 7.5.2016

Listattu 18.12.2017

Maailma on zombieinfektion romuttama, eivätkä ihmiset tiedä kenen puoleen turvautua. Korruptio kukoistaa suurimmillaan, mutta parempaa maailmaa ei näytä olevan tiedossa vuosikymmeniin. Ihmiskunnan tyhmyys ja ahneus ovat suurimpia syitä erimielisyyksien aiheuttamiin yhteenottoihin, eivätkä zombiet enää vaikuta olevan suurin syy maailman nykyiseen katastrofitilaan...

Pahkaropetus

Fenfir
Avattu 8.10.2005

Listattu 16.10.2012

Taikamaailman paljastuminen sulautti yhteen kaksi erilaista maailmaa. Vaikka elämä on avoimempaa kuin koskaan ennen, on se tuonut mukanaan myös radikaalimpia aatteita ja mielipiteitä. Täydenkuun suojatit, ihmissudet, etsivät oikeutta olla ja elää, samalla kun ministeriö kiristää olentopoliittista hirttoköyttään. Täysikuuta uhmaavat myös urheat metsästäjät, kun taas puhdasveristen keskuudessa verisäätyluokittelu on nouseva joutsenen lailla. Kenen joukoissa seisot?

Peter Pan:
The Second Chance

Nibs
Ikäsuositus K18
Avattu 30.3.2016

Listattu 31.3.2016

Pohjaa J.M. Barrien kirjaan, vaihtoehtoisessa todellisuudessa tarinaa jatkaen. Kirjaa ei tarvitse lukea, koska infot ovat kattavat ja sovelletut. Peli on tarkoitettu aikuisille syvän psykologian ja väkivallan elementtien takia. Peli keskittyy kirjan tarinan jälkeiseen aikaan ja sijoittuu nykyajan Lontooseen, jossa Kadonneet Pojat ja muut Darlingin lapset ovat kauan sitten kasvaneet aikuisiksi, sekä Neverlandiin, jossa Peter Pan johtaa uutta jengiä. Nyt myös Peter itse palaa tänne kasvamaan.

Rest in Pieces

Jaksu
Ikäsuositus K15
Avattu 1.8.2014

Listattu 26.6.2017

Rest In Pieces on Ranskaan sijoittuva roolipeli, jossa zombit ovat levinneet koko maapallolle synnyttäen kauhua ja sekasortoa ihmisten keskuuteen. Jokaisen selviytymistaidot joutuvat kovalle koetukselle kun elintarvikkeista, suojasta sekä aseista on pulaa, ja jotenkin pitäisi puolustautua verenhimoisilta kulkijoiltakin. Tässä kuoleman ryydittämässä maailmassa kukaan ei ole täysin turvassa — kyse on ennemminkin siitä kuinka pitkään selviät, ennen kuin väistämätön loppu tulee vastaan...

School in California

Cassie
Ikäsuositus K12
Avattu 8.12.2017

Listattu 2.1.2018

Apollon Boarding School on sisäoppilaitos Kaliforniassa. Luo hahmo ja tule pelaamaan draamapainotteista kouluelämää. Ylläpito on aktiivista ja roolipelin lisäksi voit kirjoittaa tarinoita, osallistua kerhoihin ja oppitunneille, luoda tapahtumia ja muokata tavaroistasi juuri sinun näköisiäsi. Erikoisuutenamme ovat statukset, joita saavuttamalla muut oppilaat ja opettajat tunnistavat sinun hahmosi koulun käytävillä.

Sudenusva

CrimsonClaw & Darkmidar
Ikäsuositus K14
Avattu 26.6.2014

Listattu 26.6.2014

Kansa kantaa kaunaa, shamaanit ovat kadonneet ja uteliaisuudella on karvaat seuraukset. Onko aika haudata menneet sotakirveet nyt, kun valtakunta uhkaa palata takaisin hullun kuninkaan aikoihin? Sudenusva on susilla pelattava chatfantasiaroolipeli, jonka maailmaan vaikuttavat pelaajien lisäksi erinäiset henkiolennot, menneisyyden varjot ja tasoyhteiskunnan tuomat suhdekoukerot.

Supravi (epäaktiivinen)

Rawca
Avattu ?

Listattu 14.5.2016
Poistetaan 26.9.2018

Tervetuloa Romanian metsiin, jossa villit koirat taistelevat reviiristä, ruuasta, juomasta, yrittäen kukin pysyä elossa. Oma lauma on ainoa, johon voi luottaa vaikeuksien keskellä, eikä aina siihenkään. Kaikki eivät voi jäädä eloon. Supravi on realistinen, vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka aiheena ovat koirat.

Taikaopisto Aurea

Penny Hudson & Nea Blue
Avattu 10.1.2012

Listattu 15.11.2016

Taikaopisto Aurea on virtuaalinen taikaopisto. Jäseniä kaivataan niin opettajiksi, oppilaiksi kuin muuhun henkilökuntaan. Tule tutustumaan ja tekemään oman näköistäsi koulua keksimälläsi hahmolla!

Taikavirasto

Nea Blue
Avattu 3.3.2008

Listattu 6.9.2017

Taikavirasto on roolipelisivusto, jonka tarkoituksena on tarjota opintojenohjaus- ja työnvälityspalvelua virtuaaliselle taikamaailmalle. Uudistusten myötä sivusto tarjoaa myös mm. sivulistausta ja hahmolistausta. Eli nyt kipin kapin tutustumaan roolipelisivustoon, joka on täyttää 10 vuotta vuonna 2018!

The Crown of the Valkyria

sya & riesa
Ikäsuositus K16
Avattu 1.12.2014

Listattu 5.6.2017

Pienin huolesi Alrecassa ei ole villi tutkimaton erämaa Winterlands eikä unohdetun kansan elo Spring Islandilla, vaan juonittelujen ja valtapelien saastuttama kotimantereesi. Pelaa korttisi oikein ja valitse vihollisesi hyvin, mutta ystäväsi ja rakastajasi vielä paremmin. Oletko pääkaupungissa uraa uurtava seppä, lännen oppinut muusikko, pohjoisen soturikansan raivokas sotasankari, vai kenties Winterlandin villi tai unohdetun kansan rauhaa rakastava sielu?

The Rise of Warriors

Kuu, Levi, Kanerva & Valveuni
Avattu 10.10.2012

Listattu 25.10.2017

Haluatko olla yksi historian suurimmista klaanipäälliköistä vaiko kenties kaikkien tuntema urhea soturi? Vai valitsetko parantajan polun vai kulkeudutko synkemmille teille, kauas valon tieltä? Sen voit päättää sinä! Vuonna 2012 perustettu soturikissaroolipeli RISE keskittyy kissaklaanien elämään järven luona uusien sukupolvien johtamana. Nyt sinä voit päättää, mihin klaaniin sinun kissasi kohtalo kuuluu ja voit roolia muiden roolijoiden kanssa kissojenne hurjasta elämästä.

Time and Space RPG

Heta
Avattu 20.11.2014

Listattu 29.1.2015

Oletko koskaan haaveillut matkaavasi Tardisilla ajassa ja ikuisuudessa? Nyt se on mahdollista! Hyppää mukaamme suureen seikkailuun Doctor Who -henkisessä roolipelissä!

Troian

Tredstone, Vaeltaja & Kaltto
Ikäsuositus K13
Avattu 13.5.2014

Listattu 16.7.2014

Yli kymmenen vuotta jatkunut, tappioon päättynyt sota ja Hullu kuningas, jonka vihaiset väkijoukot hirttivät keskellä toria. Haltioiden valtaama pääkaupunki Meres, valtakunnan hajoaminen kahtia. Kuninkaan katoaminen merelle, vastasyntynyt lapsikuningas. Syysmyrsky, tuhoutunut sato, nälänhätä, kulkutaudit... Miten selviytyä Troianin valtakuntaa edelleen riivaavasta, yhä kiihtyvästä kaaoksesta? Troian on pelaajalähtöinen ja kohtalaisen aloittelijaystävällinen fantasiapeli.

Tulevaisuuden Heimot

Raven & Epsuxx
Ikäsuositus K16
Avattu 29.12.2015

Listattu 19.7.2017

Maapallo on ydinsotien ja luonnonkatastrofien myötä tuhoutunut melkein kokonaan, jättäen muutamia ihmisiä ja monia mutantoituneita olentoja elämään pienelle saarelle. Nämä ihmiset löivät voimansa yhteen ja perustivat heimoja selviytymiskeinona. Satoja vuosia tuhosta on kulunut, nyt on aika kertoa sinun oma tarinasi!

Uhrilehto

Fenfen, Mwjan, Tuikku & Vertaveli
Avattu ?

Listattu 27.12.2015

Uhrilehdon mantereella seikkailevat hevoset – tai niiden kaltaiset olennot. Niiden päässä saattaa kasvaa pässinsarvet tai karvapeitteen sävy poiketa tavanomaisesta. Joillakin on jopa mahtavat siivet! Alue sijoittuu rinnakkaisulottuvuuteen, jossa hevoset - niin syntyperäiset kuin kauempaakin tulleet - kohtaavat Uhrilehdon rikkaan kulttuurin ja olennot. Seesteisyys vallitsee Uhrilehdossa huolimatta mantereelle saapuvista vieraista hevosista, jotka tuovat mukanaan erikoisia tapojaan.

Undying

billmillian
ikärajoitus K18
Avattu ?

Listattu 4.12.2016

Uudistunut Undying on fantasiateemainen foorumilla pelattava roolipeli, joka on ottanut pääjuonekseen enkelien ja demonien ikuisen taistelun. Mukaan edelleen kuitenkin mahtuu myös vampyyreilla, metsästäjillä ja muilla olennoilla, unohtamatta ihmisiä! Pääjuoneen ei ole pakko osallistua, ellei itse niin halua.

Uusi Legenda

Riikin
Avattu 1.9.2010

Listattu 28.12.2017

Uusi Legenda on foorumilla pelattava koiraeläinroolipeli, jonne ovat tervetulleet niin aloittelevat pelaajat kuin kokeneemmat konkarit. Pelissä elää lukuisia suurempia ja pienempiä laumoja, ja Japanin saaria värittävät myös laumattomat kulkijat. Yksikin voi vaikuttaa Japanin tilanteeseen, yksikin voi liikauttaa herkkää vaakaa ja ajaa laumojen väliset suhteet aivan uudenlaiseen suuntaan. Tule mukaan ja jätä oma tassunjälkesi Japanin lähtemättömään historiaan!

Vallattu

Glowe
Avattu 6.11.2017

Listattu 30.11.2017

Ukraina, Tšernobylin ydinonnettomuus. Ihmisten hylkäämä Prypjat ja sen lähimetsät. Aavekaupunki metsineen ei ole asumaton, vaan ihmisten lemmikit sekä kulkukoirat ja -kissat ovat vielä täällä. Selviytyäkseen kissat ja koirat päättivät yhdistää voimansa ja taitonsa. Syntyi klaani ja lauma, jotka muodostivat Yhteisön. Kauanko kuri ja säännöt vallitsevat? Kyteekö Yhteisön sisällä kapina johtajia - tai jopa koko Yhteisöä kohtaan? Vallatussa pelataan realistisesti kissoilla ja koirilla, hylätyssä kaupungissa.

WarriorCats Rope

Phi
Avattu 9.9.2012

Listattu 24.11.2017

WarriorCats Rope on Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan perustuva vieraskirjapohjainen tarinaroolipeli. WarriorCats Ropella ei ole kirjojen maailmasta eroavaa tarinan asetelmaa, mutta tarjolla on hetkellisiä juonia joihin tarttua. Erotumme laadulla, mukavalla ja aktiivisella ylläpidolla ja tietenkin liittyjäystävällisyydellä. Mukaan pääsevat sekä kokeneet että aloittelevatkin pelaajat, ja sivuilla on runsaasti infoa soturikissoista.

Zinger

Ams
Ikäsuositus K16
Avattu xx.xx.2010

Listattu 9.3.2014

Zinger on aktiivinen koiraroolipeli. Sitä pelataan chatissa ja peli sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille konkareille. Uusia laumoja syntyy, uusia suhteita solmitaan ja luottamusta, veljeyttä koetellaan ankarin keinoin. Perhe pettää, jälkeläisistä käydään naimakauppaa, vihollisen kanssa rakastutaan ja pentuja kaapataan. Saari osoittaa täysin uudenlaista voimaa ja taidot ovat palaamassa entiseen loistoonsa. Mikä on sinun tarinasi Zingerin saarella? Ota selvää!