o sivulistaus Ensemble

 

 

Listaus: Roolipelit

Listattu: 65 sivua
Uusia: 1 sivu
Epäaktiivisia: 0 sivua

 

Anarkisti

Voronen
Ikäsuositus K18
Avattu XX.XX.XXXX

Listattu 4.1.2019

Anarkisti on monipuolinen chatroolipeli, jota pelataan susilla. Juoni pohjautuu kahden eri yhteisön keskinäisiin riitoihin, mutta myös pelimaailma itsessään tarjoaa jokaiselle innokkaalle pelaajalle mahdollisuuden rakentaa oman tarinansa. Pelimaailma sisältää sivilisaation, eli kuningaskunnan, taruolentoja, taikuutta, nykymaailman teknologiaa, apokalyptisen pelialueen ja paljon muuta. Anarkistin idea on rakennettu sen pohjalta, että juonien vetovastuu ja niiden rakentaminen on täysin pelaajilla.

Aurinkotuuli

Kipine
Ikäsuositus K15
Avattu 12.8.2018

Listattu 31.10.2018

"Taivas muuttui punaiseksi ja maailma vaipui sekasortoon. Auringon leimuavat säteet pimensivät elävän olennon mielen, ja silloin peura söi sutta, karhut pakenivat omia varjojaan ja linnut kaivautuivat verisin nokin maan alle. Aurinko kääntyi kaikkia vastaan, eikä kukaan tiedä miksi..."

Aurinkotuuli on susi- ja koiraroolipeli, jonka pääideana on vaarallisia sädeaaltoja hohkaava aurinko. Lisämausteita peliin tuo mm. pelaajien luomat ryhmittymät, pelissä opeteltavat erikoistaidot ja peli-eventit!

Camp Demigod

Leto
Avattu 21.11.2018

Listattu 5.12.2018

Camp Demigod on Puoliveristen leiri -tarinaroolipeli, joka perustuu Rick Riordanin tunnettuun kirjasarjaan (Percy Jackson). Demigodissa voit luoda oman puoliverisesi ja kirjoittaa hänen elämästään leirillä, ihmissuhteista ja etsintäretkistä! Kuka on jumalvanhempasi?

Ceres

Tinanja & Arlin
Avattu 1.7.2007

Listattu 21.6.2012

Ceres on foorumiroolipeli, joka keskittyy itse luotuun laajaan, keskiaikaisteemaiseen fantasiamaailmaan. Laajat infot perehdyttävät lukijan yksityiskohtaisesti maailmaan ja sen moninaisiin vivahteisiin.

Château de Versailles

Hiippari
Avattu 14.3.2010

Listattu 17.4.2017

1700-luvun jälkipuoli, Ranska, Versailles. Ranskan kuninkaalliset ja aateli ovat tulleet tunnetuksi ympäri maailmaa tuhlailevasta ja ylellisestä elämäntyylistään. Maan hovi luokin mahtavat puitteet juonitteluille, myrskyisälle draamalle sekä riipaisevalle romantiikalle. Astu sisään loistokkaaseen palatsiin ja valitse palveletko ylempiäsi, käskytätkö alamaisiasi vai liitytkö kenties kaikkea tätä vastustavaan kapinallisliikkeeseen. Bienvenue eli tervetuloa Versailles'hin!

connections

septic
Ikäsuositus K16
Avattu 18.2.2018

Listattu 10.7.2018

Connections on simppelisti pyörivä ihmissuhderoolipeli, joka sijoittuu Yhdysvaltojen Manhattanille. Tärkein osa juonta on hahmojen asuinpaikka; jokainen asuu saman asuntopilvenpiirtäjän ylimmissä kerroksissa kimppa-asunnoissa tai yksiöissä. Täten kaikilla roolipelin hahmoilla on pakosti jokin yhteys toisiinsa, mikä lisää peliin varmasti hitusen draamaa ja jännittäviä juonenkäänteitä.

consequence

nestor
Ikäsuositus K15
Avattu 1.10.2019

Listattu 6.2.2019

Consequence on vieraskirjapohjainen roolipelisivu, joka on perustettu alkuvuodesta 2019. Roolipeli sijoittuu aikaan sen jälkeen, kun luonnonkatastrofit sekä sodat ovat turmelleet maapalloa. Pelin hallitsevia teemoja ovat selviytyminen sekä ihmissuhteet. Roolipeliä ei ole tarkoitettu aloittelijoille, vaan sen taso pyritään pitämään laadukkaana.

Crimson Eclipse

Southpaw, Ookami_Tez & Defiler
Avattu ?

Listattu 29.9.2016

Fanipohjainen Star Warsin galaksiin sijoittuva roolipeli. Galaksi on vajoamassa kaaokseen, sillä uusi puolisotilaallinen järjestö, Crimson Eclipse, on keräämässä valtaa galaksin ulkoreunoilla. Järjestön on jo onnistunut vallata huttien kotiplaneetta Nal Hutta ja sitä kiertävä kuu Nar Shaddaa. Kenenkään tietämättä seitsemän sithin muodostama neuvosto punoo juoniaan Tasavallan pään menoksi ja vetelee Crimson Eclipsen naruista...

Cult Norra (uusi!)

SaintKyrie
Ikäsuositus K16
Avattu 27.1.2019

Listattu 13.2.2019

Cult Norra on viikinkiteemainen susilla chatissa ja foorumilla pelattava fantasiaroolipeli magioineen ja jumalineen! Pelin yksi erikoisimmista ominaisuuksista on, ettei siellä ole laisinkaan pelaajatunnuksia, vaan käyttäjätunnusta foorumille rekisteröidessäsi, rekisteröit itsellesi foorumiin suoraan hahmon nimen. Valitsethan sen siis tarkkaan!

Cursed

Origin
Ikäsuositus K16
Avattu 28.7.2018

Listattu 15.8.2018

Elämme 1800-lukua, brittiläisen imperiumin ja teollistumisen aikakautta. Ankara tapakulttuuri vallitsee viktoriaanisen yläluokan piireissä, mutta samaan aikaan myös kaksinaismoralismi kukoistaa. Tiukka jako yhteiskuntaluokkiin määrää kansalaisten arkea tehden toisten elosta etuoikeutettua, ja toisten yhtä selviytymiskamppailua. Suurin salaisuus on kuitenkin vielä paljastumatta; ihmiset eivät ole ainoa viktoriaanisen aikakauden sivistynyt laji.

Day 45

filo & kissun
Ikäsuositus K18
Avattu 13.6.2018

Listattu 28.6.2018

Day 45 on nykyajan Suomeen sijoittuva roolipeli, jossa eletään normaalia elämää - ainakin ensimmäiset 45 päivää. Kaukana suomalaisten huolista maailmalla havaitaan uusi sairaus, jota alkaa pian ilmetä siellä täällä, myös lintukodossamme. Sairauden ilmenemisestä alkaa lähtölaskenta, jonka päättyessä maailmanlaajuinen epidemia muuttaa elämän pysyvästi.

Dragon Lagoon

Dee
Avattu 25.8.2017

Listattu 2.11.2017

Jossain ihmisruumiin ja -mielen ulottumattomissa on lukemattomien eri saarien ja laguunien muodostama paikka nimeltä Urangel. Ensisilmäyksellä voisi paikka näyttää hyvinkin rauhalliselta ja hiljaiselta, mutta kun hetken jaksaa odottaa, voi nähdä lohikäärmeen- ehkä jopa päästä roolipelaamaan sellaisella...

EX'ACT

miyoo
Ikäsuositus K16
Avattu 30.6.2016

Listattu 19.5.2017

EX'ACT on roolipeli, jossa tappouhkaukset eivät ole vitsailua, tieto on kultainen dynamiitinpätkä ja paras ystäväsi on selkäänpuukottaja. Älä luota kehenkään, vaikene kaikesta, äläkä kiinny kehenkään. Nämä kolme kultaista neuvoa saattavat olla avuksi vuoden 2023 New Yorkissa, kaupungissa täynnä rikollisuutta. Näkyvää ja salaista. Suurin osa tästä rikollisuudesta johtuu mafiasta. Tilanne on etenemässä vain kireämmäksi ja kireämmäksi kahden järjestön välillä.

F*ck New York With Lies RPG

julle & missie
Ikäsuositus K15
Avattu 23.2.2014

Listattu 3.8.2014

FNYWL on suomenkielinen, New Yorkin metropolialueella ja ihmissuhdedraamoihin keskittyvä roolipeli, jonka taustalla on suurempi rikollisen moottoripyöräkerhon maailmaan sijoittuva juonikuvio. Pelin raamit ovat todella löyhät, mutta antavat samalla pelaajilleen vapaat kädet hahmojensa ja peliensä suhteen. Pelien ja hahmojen tarinoiden jännittävyys, mielekkyys ja innostavuus riippuu siis pitkälti pelaajista itsestään, joten käytännössä mielikuvituksellasi ei ole rajoja, kun hyppäät FNYWL:n kelkkaan!

Fables

Margot
Ikäsuositus K16
Avattu 8.12.2016

Listattu 29.6.2017

"Olipa kerran New Yorkissa satuhahmojen yhteisö, joka tunnettiin nimellä Fabletown. Siellä asuvat satuolennot saapuivat maailmaamme satoja vuosia sitten, jolloin heidät karkotettiin Kotimaista.”

Fables on roolipelaussivu, jossa pelataan satuhahmoilla - nykyajan New Yorkissa. Hahmokseen saa valita minkä tahansa tutun hahmon ja tehdä siitä omansa. Minkälaisia jännitteitä syntyykään, jos Iso Paha Susi ja Punahilkka joutuvat asumaan samassa kerroksessa?

GingaWorld

Ginweed95
Avattu xx.xx.2008

Listattu 1.4.2017

"Olemme niin kaukana siitä saavuttamattomasta tiestä jolla he kulkivat, askel askeleelta, löydämme meidän paikkamme minkä maa on meille luvannut, ajat jotka kohtasimme palkitsivat meidät taistelun vaikeuksissa."

Tervetuloa Hopeanuoli-, Weed- ja Orion-aiheiselle sivustolle. Saat GingaWorldissa tietoa kyseisistä sarjoista sekä sivustolla on nykyään roolipelimahdollisuus! Tule ja varaa oma hahmosi jo tänään! Sivut käynnissä jo vuodesta 2008.

Harry Potter: Hogwarts Refounded

Nibs
Ikäsuositus K18
Avattu 1.11.2008

Listattu 7.4.2015

Harry Potter -kirjoihin pohjaava foorumiroolipeli, jossa eleteään pääosin 80-lukua ja 90-luvun alkua, rauhan aikaa ja yhteiskunnan toipumista pitkästä sodasta. Vuodesta 1987 Tylypahka joutuu väliaikaisesti olemaan päiväkoulu Lontoossa, asettaen taikuuden salaisuuden erityisesti vaakalaudalle. Ja epäonnistuneen aikamatkaloitsun myötä 80-luvulle alkaa tupsahdella ihmisiä Ihmeotukset -elokuvien aikakaudelta! Täällä mahdollisuuksia on lähes rajattomasti!

Heart Of The New West

Evi.Love
Avattu 16.12.2015

Listattu 18.2.2016

Aloittelijaystävällinen New West RPG tarjoaa mahdollisuuden astua hetkeksi jonkun toisen saappaisiin ja unohtaa todellisen arjen kiireet. Miltä näyttää maailma Kanadan rikkaimmassa kaupungissa asuvan ihmisen silmin? Heart of The New West on nykyaikaan ja realismiin pohjautuva suomalainen tekstipohjainen foorumiroolipeli, jossa tarkan ja kaavailtun juonen sijaan perehdytään pääosin hahmojen ihmissuhdesolmuihin ja niiden selvittelyyn.

Heritage - Blood of Ardeal

Riipi
Ikäsuositus K16
Avattu 18.12.2017

Listattu 28.12.2017

Koirilla, susilla ja koirasusilla pelattava foorumipohjainen historia- ja fantasiaroolipeli. On vuosi 1518 Ardealin idyllisessä satamakaupungissa. Kirkon varjossa ja inkvisition vainossa kaikki tavan kansalaisista hienoihin aatelisiin pyrkivät kätkemään syntiset elämäntapansa ja esiintymään julkisesti nuhteettomina Jumalanpelkoisina kansalaisina. Kaupunki kuhisee elämää rahvaasta aateliseen ja sen sosiaalinen piirileikki tempaa mukaansa.

Hopea Tylypahka

Nike
Avattu 27.6.2018

Listattu 1.8.2018

Hopea Tylypahka on kyselyn pohjalta perustettu ja kehitetty moderni mutta perinteikäs foorumiroolipeli. Pelaaminen tapahtuu Tylypahkan koulussa valitsemallaan aikajanalla ja päästetään luovuus valloilleen. Keskiössä pelaajien omat henkilökohtaiset tavoitteet ja pelaamisen ilo!

Horjuva Valtakunta

Junet & Cassu
Ikäsuositus K18
Avattu xx.xx.2010

Listattu 8.7.2016

Sizuania riivaa nälänhätä – köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat, luoden kahden ääripään välille yhä suurempaa kuilua. Kuninkaan selän takana juonitaan ja vallankaappaus on lähellä. Aateliset kamppailevat vallasta, eivätkä alemmat kastit enää luota valtion sanaan. Epäilyksiä, salaliittoja, rikollisuutta ja korruptiota. Eikö kehenkään voi enää luottaa?

Horjuva Valtakunta toivottaa tervetulleeksi kaikenlaiset fantasiaolennot kamppailemaan olemassaolostaan. Voit keskittyä arkipäivän selviytymiseen ja monimutkaisiin suhdekiemuroihin, tai voit liittyä mukaan valtataisteluun, jonka voittajana selviytyvät vain ovelimmat – ja rikkaimmat.

Houkutus

Nokkonen & Myrtille
Ikäsuositus K15
Avattu 10.1.2018

Listattu 3.4.2016

Houkutus on 1700-1800-luvuille sijoittunut steampunk- ja viktoriaanisella tyylivivahteella maustettu fantasiaroolipeli, jossa pelataan tavallisilla ihmisillä ja osa ihmisistä osaa jopa magiaa! Magian johdosta vaikeudet alkoivat ja maagit karkoitettiin kaupungista kokonaan. Synkkien aikojen jälkeen Ceonradissa on alkanut tapahtua kummallisuuksia, mutta oletko sinä valmis selvittämään ne, ratkaisemaan kauniin kaupungin salat, hallitsemaan kokonaisia kansoja tai kohtaamaan pahimmat pelkosi?

House of Night

Eden
Avattu 19.11.2018

Listattu 5.12.2018

House of Night (suom. Yön talo) on tunnettuun kirjasarjaan perustuva tarinaroolipeli, jossa voit luoda oman vampyyritulokkaasi ja kirjoittaa hänen elämästään ja ihmissuhteista matkalla täysikasvuiseksi vampyyriksi. Selviätkö muutoksesta vai kuoletko?

Infected

Nestor
Ikäsuositus K16
Avattu 17.10.2018

Listattu 5.11.2018

Suurin koskaan nähty terroristi-isku järisyttää koko maailmaa. Tauti, jonka olemassaolosta vain muutamat tiesivät, leviää kulovalkean lailla. Ihmiset sairastuvat ja tappavat toisiaan, ja jossain kohtaa kaikelle tälle kauheudelle löytyy nimitys: zombie-epidemia. Kuka jää henkiin ja kuka ei?

Infected on vieraskirjapohjainen roolipeli. Infectedissä voit pelata luomallasi ihmishahmolla ja vaikka yleisjuoni onkin kerrottu valmiiksi, on pelin eteneminen loppujenlopuksi pelaajista kiinni.

Inhumane – Verellä kahlitut

norppamus, Flowy & Maeri
Ikäsuositus K18
Avattu 1.5.2008

Listattu 23.6.2014

Nautinnoilla on aina hintansa. Kuinka sinä tyydyttäisit ikuisen janosi?

Juuripolku

Silverglow
Avattu 4.10.2016

Listattu 5.11.2018

Juuripolku on vuodesta 2016 asti toiminut sivusto, jonka ylläpitäjä on muuttanut sivut soturikissaroolipelistä ihmisillä pelattavaan tarinaroolipeliin. Sivuilla voit kirjoittaa tarinoita hahmollasi ja jutella mukavien liittyneiden kanssa. Suunnitteilla on myös muita tapahtumia, joista voit kirjoittaa. Saat tarinoistasi joko sanallisen arvion tai pelkän kokemuspistemäärän. Kokemuspisteillä voit kehittää hahmoasi ja saada tälle ryhmän (suositut, urheilijat, nörtit yms).

Kahden kansan Aldemera

Vampuuri
Avattu 8.1.2016

Listattu 28.8.2017

Aldemeran historia on kirjoitettu verellä ja miekoilla. Kaksi kansaa, enemmistö Hirain ja vähemmistö Guatha, ovat olleet kiinni toistensa kurkuissa niin kauan kuin voi muistaa. Tuleeko tähän vuosisatoja jatkuneeseen vihanpitoon ikinä loppua?

KkA on foorumilla pelattava fantasiaroolipeli, jossa pääpaino on pelaajien hahmoilla ja noiden tarinoilla. Roolipeli on suunnattu hieman kokeneemmalle pelaajakunnalle johtuen informaation suuresta määrästä, mutta kaikki ovat tervetulleita pelaamaan.

Kohtalon kynnet

Akama & Nike
Ikäsuositus K16
Avattu 30.5.2014

Listattu 27.6.2016

Kohtalon kynnet on vuonna 2014 perustettu hyvin löyhästi Soturikissoihin perustuva roolipeli, joka katkaiseee sarjan punaisen langan ja jatkaa sitä omalla juonellaan. Pelissä on verisiä taisteluita, menetyksiä ja voittoja, salaliittoja ja mysteereitä, jotka johdattavat pelaajat mystiseen Laaksoon, jonka maaperällä taistelu on alkanut. Kukaan ei ole turvassa, kukaan ei ole puolueeton, oikeaa ja väärä ei enää ole ja verinen ennustus viimein toteutuu: Veri on kohtalomme, oikeus kyntemme.

Kuoleman varjot

Villapusakka
Ikäsuositus K13
Avattu 5.1.2014

Listattu 8.10.2017

Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia. Mutta miten kissojen käykään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään?

L.A. Public

RillaRalla, mikodemus & shaiger
Ikäsuositus K18
Avattu 23.2.2016

Listattu 1.6.2016

Muutama vuosi sitten maanjäristyksestä kärsinyt Los Angeles on jakautunut kahtia. Etelään on muodostunut aidattu slummialue District C, joka suorastaan kuhisee rikollisia ja sitäkin pahempia poliiseja. Muualla kaupungissa elo on jatkunut hyvällä mallilla, mutta kuinka kauan kansalaiset voivat sulkea silmänsä etelän ongelmilta? Tule mukaan koettelemaan rajojasi rikollisena tai pyörimään Hollywoodin parrasvaloissa! L.A. Public sijoittuu lähitulevaisuuteen ja on aloittelijaystävällinen roolipeli.

Live and Learn Alexandria

Suntsu
Ikäsuositus K15
Avattu 12.2.2017

Listattu 23.6.2017

Alexandria Riverissä 14 - 18-vuotiailla nuorilla on mahdollisuus majoittua opintojensa ajaksi yhteen kolmesta koulun tiluksilla sijaitsevista asuntoloista. Pidä kuitenkin varasi; huoltajien kukkaroiden suuruus sekä sosiaalinen status määräävät sen, kuinka tasokkaan asuntolan ovelle opiskelija ohjataan. Pelattavakseen voi halutessaan myös valita koulun henkilökuntaan kuuluvan tai vaikkapa täysin koulumaailmasta irrallisen hahmon. Juonenkulusta päättävät vain ja ainoastaan pelaajat itse.

London

Tiuhti
Ikäsuositus K15
Avattu 5.9.2017

Listattu 13.11.2018

London, simppeli kaupunkiroolipeli, sijoittuu 2000-luvun Lontooseen ja siellä asuvien ihmisten arkiin. Pohjajuonta ei ole, mutta tiivistetysti peli perustuu ihmissuhteisiin. Pelaajille suodaan täysin vapaat kädet - jokainen suunnitelkoon hahmolleen oman tarinan.

Magical Nature

Gaapriel & Raitakorva
Avattu 4.4.2014

Listattu 7.5.2017

Seisot keskellä taistelua. Huomaat kuinka laumasi jäsenet ovat pahasti alakynnessä. Olet niin uupunut ja verinen, että et pysty tekemään asialle mitään. Suunnaton viha kiehuu sisälläsi ja saat jostain voimaa jatkaa. Selviätkö laumasi kanssa tästä?

Kyseessä on hevosroolipeli, jossa on ripaus fantasiaa mukana. Tervetuloa liittymään!

Merkitty

Harimi & Nep
Ikäsuositus K16
Avattu 21.4.2018

Listattu 7.5.2018

Merkitty on vuonna 2018 perustettu chatpohjainen fantasiaroolipeli, jonka pelihahmoina toimivat ihmiillistetyt koiraeläimet. Keskiaikaisen mustavalkeasta elämästä inspiroituneen Pohjanlehdon tarina lähestyy murrosvaihettaan, kiristäen Imperiumin ja Länsimaiden välejä kiehumispisteeseen. Kaatuvatko jäiset lavasteet viimein, kun unohdetusta menneisyydestä heräilevä alkemia astuu takaisin kuvioihin ja syvälle haudatut tabut palaavat osaksi eliitin sekä tavankansan arkipäivää?

Morbus

Trithan & septic
Ikäsuositus K15
Avattu 24.10.2018

Listattu 12.11.2018

Vuosi sitten Darlow eristettiin muurilla muusta maailmasta, kun mysteerinen tauti levisi kaupungissa ja tuhosi suurimman osan sen asukkaista. Nyt jäljelle jääneet taistelevat elämästään ja joutuvat selviytymään kaaoksen valtaamalla alueella, jossa joutuu pelkäämään niin tautisia sekopäitä kuin vaarallisia jengejäkin...

Naruto the Alliance

ChasenPipo, Southpaw & Wurtsi
Avattu 1.2.2005

Listattu 24.4.2015

Neljännestä ninjasodasta on kulunut 18 vuotta. Vuosia kestänyt rauha kuitenkin rikkoutui kun kolmas Tsuchikage, Onoki, löydettiin myrkytettynä toimistostaan. Jäljet viittaavat vahvasti Kumogakuren olevan murhan takana ja maailma uhkaa luisua jälleen sotaa edeltäneeseen tilaan jossa ninjavaltiot kilpailevat keskenään. Sillä välin kun Hokageksi kohonnut Uzumaki Naruto yrittää estää uuden sodan, Mikaboshiksi itseään kutsuva ryhmä punoo juoniaan kaataakseen seuraavaksi Konohan johtajat...

Nashville Millenials

jenni, julle, nepa & yolis
Ikäsuositus K18
Avattu 14.11.2018

Listattu 3.12.2018

Opiskelua, juhlimista, somejuoruja! Nashville Millennials sijoittuu Tennesseehen, Nashvilleen ja Vanderbilt Universityn yliopistoyhteisöön. Opiskelijat, yliopiston henkilökunta ja muut kaupunkilaiset muodostavat pelin hahmokunnan. Perinteisen pelaamisen rinnalle on tuotu myös sosiaalinen media sekä juorut, joiden avulla pelin juonta, hahmojen välisiä suhteita ja pelikokemusta yleisesti voidaan syventää. Tule mukaan – on vaikea olla rakastumatta pieneen suureen Nashvilleen.

Niitynkukka

Naru & Kamikaze
Avattu 1.10.2015

Listattu 7.1.2019

Niitynkukka on vuonna 2015 perustettu soturikissoilla pelattava tarinaroolipeli. Pelissä palataan aikaan, jossa Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani ja Varjoklaani ovat vasta syntyneet ja kissat opettelevat elämään klaaneissa hieman epäluuloisina omia päätöksiään, klaanitovereitaan ja johtajiaan kohtaan. Tulevaisuus on meidän käpälissämme, johdattakaamme sitä siis haluamaamme suuntaan.

Nimrith

Sono, Akai, Indorado & Hijiri
Ikäsuositus K16
Avattu xx.xx.2016

Listattu 22.5.2016

Nimrith on 1800-lukua muistuttavalle ajalle sijoittuva foorumipohjainen fantasiaroolipeli, joka sijoittuu pääasiassa Maahan, mutta pelata voi myös Taivaassa ja Manalassa. Nimrithissä voit valita hahmoksesi ihmisen, muodonmuuttajan, puolijumalan, enkelin, demonin tai jopa jumalan. Pelissä voit solmia suhteita eri lajien välillä ja keksiä omia juonikuvioita pääjuonen rinnalle. Pääjuoni perustuu kostoa hautovan puolijumalan kukistamiseen, joka juonii Maan, Taivaan ja Manalan yhdistämistä.

Old West Tales

Nibs & Kawaijiki
Ikäsuositus K18
Avattu 15.9.2016

Listattu 9.11.2016

Palaa kanssamme ajassa taaksepäin Amerikan läntiselle rajaseudulle! Pääset kokemaan viktoriaanisen aikakauden charmin ja perhearvot, pienten maalaiskaupunkien elämää, sairausepidemioita, intiaaneja, lainsuojattomia, ja teollisuuden vallankumouksen alun! Pelimme sijoittuu ja keskittyy pääosin Minnesotan preerialle vuosina 1875 - 1885.

Pahkaropetus

Fenfir
Avattu 8.10.2005

Listattu 16.10.2012

Taikamaailman paljastuminen sulautti yhteen kaksi erilaista maailmaa. Vaikka elämä on avoimempaa kuin koskaan ennen, on se tuonut mukanaan myös radikaalimpia aatteita ja mielipiteitä. Täydenkuun suojatit, ihmissudet, etsivät oikeutta olla ja elää, samalla kun ministeriö kiristää olentopoliittista hirttoköyttään. Täysikuuta uhmaavat myös urheat metsästäjät, kun taas puhdasveristen keskuudessa verisäätyluokittelu on nouseva joutsenen lailla. Kenen joukoissa seisot?

Pandoneum

Origin
Ikäsuositus K18
Avattu 23.3.2018

Listattu 26.3.2018

Tervetuloa vuoteen 3025. Tämä on Pandoneum, noin 20 miljoonan asukkaan metropoli. Kaksi vuotta sitten ääripuolue Nationalists kaappasi vallan ja teki suurkaupungista dystopisen valtaistuimensa. Rikolliset saavat rellestää vapaina, siviilit palkkaavat suojelijoita turvakseen, ja kapinalliset on luokiteltu yhteiskunnan vihollisiksi. Suurin uhka on kuitenkin geeninkantajat; he jotka kantavat yliluonnollisen kyvyn voimaa mukanaan. Ihmisten lisäksi pelattavina lajeina toimivat myös androidit.

Peter Pan:
The Second Chance

Nibs
Ikäsuositus K18
Avattu 30.3.2016

Listattu 31.3.2016

Pohjaa J.M. Barrien kirjaan, vaihtoehtoisessa todellisuudessa tarinaa jatkaen. Kirjaa ei tarvitse lukea, koska infot ovat kattavat ja sovelletut. Peli on tarkoitettu aikuisille syvän psykologian ja väkivallan elementtien takia. Peli keskittyy kirjan tarinan jälkeiseen aikaan ja sijoittuu nykyajan Lontooseen, jossa Kadonneet Pojat ja muut Darlingin lapset ovat kauan sitten kasvaneet aikuisiksi, sekä Neverlandiin, jossa Peter Pan johtaa uutta jengiä. Nyt myös Peter itse palaa tänne kasvamaan.

Pohjola RPG

Shirikei
Avattu 1.7.2018

Listattu 9.8.2018

Pohjola on vuonna 2018 perustettu koiraeläimillä pelattava aloittelijaystävällinen ja pelaajalähtöinen foorumiroolipeli. Pelissä seikkaillaan jylhissä pohjoismaisemissa maailmassa, jossa ihmisiä ei ole koskaan ollutkaan ja muinaiset luonnonuskonnot - kuten Kalevala - ovat heränneet henkiin. Elementtien voimat sekä erilaiset taiat ovat voimakkaasti läsnä kolmen haltijalauman - Tulen-, Veden- ja Metsänväen myötä.

Rest in Pieces

Jaksu
Ikäsuositus K15
Avattu 1.8.2014

Listattu 26.6.2017

Rest In Pieces on Ranskaan sijoittuva roolipeli, jossa zombit ovat levinneet koko maapallolle synnyttäen kauhua ja sekasortoa ihmisten keskuuteen. Jokaisen selviytymistaidot joutuvat kovalle koetukselle kun elintarvikkeista, suojasta sekä aseista on pulaa, ja jotenkin pitäisi puolustautua verenhimoisilta kulkijoiltakin. Tässä kuoleman ryydittämässä maailmassa kukaan ei ole täysin turvassa — kyse on ennemminkin siitä kuinka pitkään selviät, ennen kuin väistämätön loppu tulee vastaan...

Rheandall

Unihalvaus
Ikäsuositus K16
Avattu 29.1.2017

Listattu 20.2.2018

Rheandall on vuoden 2017 alussa perustettu chat-pohjainen roolipeli, jota pelataan kissoilla mystisellä niemimaalla. Taikuus on vahvassa osassa pelin maailmaa, mutta sitä värittävät myös hahmojen väliset suhdekiemurat sekä ennalta-arvaamattomat tapahtumat, joihin kuka tahansa voi hahmoillansa vaikuttaa.

School in California

Cassie
Ikäsuositus K15
Avattu 8.12.2017

Listattu 2.1.2018

Apollon Boarding School on sisäoppilaitos Kaliforniassa. Luo hahmo ja tule pelaamaan draamapainotteista kouluelämää. Ylläpito on aktiivista ja roolipelin lisäksi voit kirjoittaa tarinoita, osallistua kerhoihin ja oppitunneille, luoda tapahtumia ja muokata tavaroistasi juuri sinun näköisiäsi. Erikoisuutenamme ovat statukset, joita saavuttamalla muut oppilaat ja opettajat tunnistavat sinun hahmosi koulun käytävillä.

Sudenusva

CrimsonClaw & Darkmidar
Ikäsuositus K14
Avattu 26.6.2014

Listattu 26.6.2014

Kansa kantaa kaunaa, shamaanit ovat kadonneet ja uteliaisuudella on karvaat seuraukset. Onko aika haudata menneet sotakirveet nyt, kun valtakunta uhkaa palata takaisin hullun kuninkaan aikoihin? Sudenusva on susilla pelattava chatfantasiaroolipeli, jonka maailmaan vaikuttavat pelaajien lisäksi erinäiset henkiolennot, menneisyyden varjot ja tasoyhteiskunnan tuomat suhdekoukerot.

Sudenvuosi

Hukka & Mömö
Ikäsuositus K16
Avattu 30.11.2017

Listattu 25.6.2018

Sudenvuosi on nykyaikaan sijoittuva, semirealistisilla susilla pelattava foorumiroolipeli Discord-chatpelimahdollisuudella. Sudet asuttavat laumoineen Pohjois-Amerikan Yellowstonen kansallispuistoa ja ovat siellä ihmisiltä turvassa - ainakin tietyssä määrin! Pelissämme on mahdollisuus niin yksineläjiin sekä toinen toistaan suurempiin laumoihin eri tarkoitusperineen. Pelin juonena on susien selviytyminen villeydessä - kera luonnonmullistusten ja suhteiden!

Taikavirasto

Nea Blue
Avattu 3.3.2008

Listattu 6.9.2017

Taikavirasto on roolipelisivusto, jonka tarkoituksena on tarjota opintojenohjaus- ja työnvälityspalvelua virtuaaliselle taikamaailmalle. Uudistusten myötä sivusto tarjoaa myös mm. sivulistausta ja hahmolistausta. Eli nyt kipin kapin tutustumaan roolipelisivustoon, joka on täyttää 10 vuotta vuonna 2018!

The Crown of the Valkyria

sya & riesa
Ikäsuositus K16
Avattu 9.12.2014

Listattu 1.11.2018

The Southern Kingdoms on juonittelujen ja valtapelien saastuttama kuningaskunta. Pelaa korttisi oikein ja valitse vihollisesi hyvin, mutta ystäväsi ja rakastajasi vielä paremmin. Oletko pääkaupungissa uraa uurtava seppä, lännen oppinut muusikko, pohjoisen soturikansan raivokas sotasankari, vai kenties Winterlandsin villi tai unohdetun kansan rauhaa rakastava sielu?

The Rise of Warriors

Kuu, Levi, Kanerva & Valveuni
Avattu 10.10.2012

Listattu 25.10.2017

Haluatko olla yksi historian suurimmista klaanipäälliköistä vaiko kenties kaikkien tuntema urhea soturi? Vai valitsetko parantajan polun vai kulkeudutko synkemmille teille, kauas valon tieltä? Sen voit päättää sinä! Vuonna 2012 perustettu soturikissaroolipeli RISE keskittyy kissaklaanien elämään järven luona uusien sukupolvien johtamana. Nyt sinä voit päättää, mihin klaaniin sinun kissasi kohtalo kuuluu ja voit roolia muiden roolijoiden kanssa kissojenne hurjasta elämästä.

Time and Space RPG

Heta
Avattu 20.11.2014

Listattu 29.1.2015

Oletko koskaan haaveillut matkaavasi Tardisilla ajassa ja ikuisuudessa? Nyt se on mahdollista! Hyppää mukaamme suureen seikkailuun Doctor Who -henkisessä roolipelissä!

Tokyo Ghoul - Verenhimo

Zeralex & Niza
Ikäsuositus K16
Avattu 5.6.2018

Listattu 26.6.2018

Tokyo Ghoul RPG:n maailma sijoittuu vuoden 2025 Japanin pääkaupunkiin Tokioon. Pelissä pelataan ihmisillä ja ghouleilla. Peli tulee sisältämään paljon draamaa, väkivaltaa, seksiä ja monenlaisia erilaisia kohtaamisia muiden kanssa. Ghoulit elävät ihmisiltä salassa ja ihmisten kanssa suhteet ovat ehdottomasti kielletty. Tokikaan ghoulit eivät ole turvassa, sillä CCG-ghoultutkijat ovat heidän perässään.

Troian

Tredstone, Kaltto & Vaeltaja
Ikäsuositus K13
Avattu 13.5.2014

Listattu 16.7.2014

Yli kymmenen vuotta jatkunut, tappioon päättynyt sota ja Hullu kuningas, jonka vihaiset väkijoukot hirttivät keskellä toria. Haltioiden valtaama pääkaupunki Meres, valtakunnan hajoaminen kahtia. Kuninkaan katoaminen merelle, vastasyntynyt lapsikuningas. Syysmyrsky, tuhoutunut sato, nälänhätä, kulkutaudit... Miten selviytyä Troianin valtakuntaa edelleen riivaavasta, yhä kiihtyvästä kaaoksesta? Troian on pelaajalähtöinen ja kohtalaisen aloittelijaystävällinen fantasiapeli.

Tulevaisuuden Heimot

Raven & Epsuxx
Ikäsuositus K16
Avattu 29.12.2015

Listattu 19.7.2017

Maapallo on ydinsotien ja luonnonkatastrofien myötä tuhoutunut melkein kokonaan, jättäen muutamia ihmisiä ja monia mutantoituneita olentoja elämään pienelle saarelle. Nämä ihmiset löivät voimansa yhteen ja perustivat heimoja selviytymiskeinona. Satoja vuosia tuhosta on kulunut, nyt on aika kertoa sinun oma tarinasi!

UNDERWORLD

sya & annaprkl
Ikäsuositus K18
Avattu 18.5.2012

Listattu 27.12.2018

Eletään nykyaikaa New Yorkissa, jota hallitsee kolme suurta mafiaa. Vaikka virkavalta on jo pitkään ollut alakynnessä ja korruption piinaama, silti heidän riveistään löytyy vielä lahjomattomia ja periksiantamattomia kasvoja, jotka käyvät väsymätöntä taistelua mafian valtaa vastaan. Näiden kahden New Yorkin titaanin taistosta huolimatta kaupungin asukkaat elävät omaan elämäänsä - osa ottaen korruptiosta kaiken ilon irti ja osa autuaan tietämättöminä kaupunkinsa pimeästä kääntöpuolesta.

Undying RPG

Billmillian, Cantele, Annaprk & Rame
Ikäsuositus K18
Avattu 3.12.2016

Listattu 4.12.2016

Uudistunut Undying on fantasiateemainen foorumilla pelattava roolipeli, joka on ottanut pääjuonekseen enkelien ja demonien ikuisen taistelun. Mukaan edelleen kuitenkin mahtuu myös vampyyreilla, metsästäjillä ja muilla olennoilla, unohtamatta ihmisiä! Pääjuoneen ei ole pakko osallistua, ellei itse niin halua.

Uusi Legenda

Riikin
Avattu 1.9.2010

Listattu 28.12.2017

Uusi Legenda on foorumilla pelattava koiraeläinroolipeli, jonne ovat tervetulleet niin aloittelevat pelaajat kuin kokeneemmat konkarit. Pelissä elää lukuisia suurempia ja pienempiä laumoja, ja Japanin saaria värittävät myös laumattomat kulkijat. Yksikin voi vaikuttaa Japanin tilanteeseen, yksikin voi liikauttaa herkkää vaakaa ja ajaa laumojen väliset suhteet aivan uudenlaiseen suuntaan. Tule mukaan ja jätä oma tassunjälkesi Japanin lähtemättömään historiaan!

Vallattu RPG

Glowe

Ikäsuositus K12
Avattu 6.11.2017

Listattu 30.11.2017

On kulunut 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta. Ihmiset ovat hylänneet Prypjatin kaupungin ja sen lähimetsät. Mutta aavekaupunki metsineen ei ole asumaton. Ihmisten lemmikit, ja suuren kaupungin kujilla kulkeneet kulkukoirat ja -kissat ovat vielä täällä.

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyn kaupungin metsissä.

Vaskipilvet RPG

Akita & Alistan_maailman_kansat
ikärajoitus K16
Avattu 9.1.2014

Listattu 8.8.2018

Vaskipilvet on vuonna 2014 aloitettu steampunk-vaikutteinen foorumiroolipeli, jossa pelataan rinnakkaistodellisuudessa vuotta 1847. Teollistuminen on alkanut voimakkaana jo vuosisatoja aiemmin ja saastuttanut maankamaran kolkat, jonka vuoksi väestö on paennut elämään taivaalle jo kolmesataa vuotta sitten. Valtiot ovat yhdistyneet yhdeksi suureksi keisarikunnaksi, jota kuitenkin uhkaa nyt häikäilemätön, sodanjulistanut rikollisliiga, joita nimitetään ilmarosvoiksi.

Vauriot

minkalainen
Ikäsuositus K15
Avattu 18.7.2018

Listattu 27.11.2018

Vauriot on fantasiaroolipeli, joka sijoittuu Nalidin kuvitteelliselle saarelle. Pelissä pääsee pelaamaan tavallisten ihmisten lisäksi myös noidilla, upireilla, vampyyreilla, ihmiseläimillä sekä jopa enkeleillä ja demoneillakin. Pelissä ei ole suurempaa pääjuonta, vaan se pohjautuu lähinnä hahmojen välisiin suhteisiin. Yhteisiä tapahtumia sekä sivujuonikuvioita tullaan kuitenkin tulevaisuudessa kehittelemään pelaajien toiveiden mukaan.

WarriorCats Rope

Phi
Avattu 9.9.2012

Listattu 24.11.2017

WarriorCats Rope on Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan perustuva vieraskirjapohjainen tarinaroolipeli. WarriorCats Ropella ei ole kirjojen maailmasta eroavaa tarinan asetelmaa, mutta tarjolla on hetkellisiä juonia joihin tarttua. Erotumme laadulla, mukavalla ja aktiivisella ylläpidolla ja tietenkin liittyjäystävällisyydellä. Mukaan pääsevat sekä kokeneet että aloittelevatkin pelaajat, ja sivuilla on runsaasti infoa soturikissoista.

Warrior Cats RPG

Skywalker & Silagul
Ikäsuositus K16
Avattu 11.10.2010

Listattu 28.5.2018

Warrior Cats RPG on vuonna 2010 taipaleensa aloittanut Soturikissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli. Samaan aikaan pelimme on yksi vanhimmista suomalaisista Soturikissat-roolipeleistä. Sivuston teema on kohtalaisen tumma ja sen jotkin juonikuviot sekä tapahtumat voivat olla huonoa luettavaa nuoremmille. Peli keskittyy vahvasti kissojen välisiin suhteisiin, mutta omaa maustettaan tuovat mukaan useat eläväiset pelijuonet sekä hienoinen mystiikka!

Yaoi Dream

Mitsuuu & Akit4
Ikäsuositus K16
Avattu 2.6.2015

Listattu 11.6.2018

Nimensä mukaisesti Yaoi Dream keskittyy lähinnä ihmissuhteisiin ja niiden kehittämiseen miespuolisille taruolennoille suunnatussa Amycaten sisäoppilaitoksessa. Mitään suurta juonta ei siis ole etukäteen päätetty, vaan pelaajilla on lähestulkoon täysin vapaat kädet ideoida tapahtumia ja sattumuksia hahmojensa varalle. Edes hahmojen mahdollisia lajejakaan ei ole rajattu, vaan pelaajat voivat päästää mielikuvituksensa valloilleen keksimällä vaikkapa täysin oman lajinsakin.

 

Tilaa Ensemblen uutiskirje

© Jenni | Sivulistaus Ensemble