Listaus: Blogit

Listattu: 12 sivua
Uusia: 0 sivua
Epäaktiivisia: 5 sivua

 

a moment of beauty

12. toukokuuta 2017
— Roosa

Vuonna 2000 syntyneen lukiolaistytön lifestyleblogi, joka käsittelee kaikkea, mitä nuoren naisen elämään mahtuu, mm. opiskelua, kuulumisia, ihmissuhteita, tunteita ja pieniä arjen iloja. Myös vaikeita ja ikäviä asioita käsitellään, mutta blogissa vallitsee positiivinen ilmapiiri.

Harmaan blogi

30. kesäkuuta 2017
— Harmaahaltia

Harmaan blogi on paikka, jonne laitan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Sisältöön kuuluu mm. tarinoitani, juttujani, piirustuksiani sekä muutamia kuviani.

HILJV

3. heinäkuuta 2017
— Hilja

1999-syntyneen salolaisen valokuvausblogi.

Illicit Hiraeth

23. kesäkuuta 2017
— Anu

Valokuvausta, lifestylea, otsikkoihin sujautettuja biisivinkkejä ja toisinaan jopa ihan runollisia tekstejä elämän iloista, suruista ja vitutuksista. Haaveita mustista farkuista, nahkatakeista ja uusista huulipunista.

Kalpea

30. toukokuuta 2017
— Tessa

Blogi, joka tarjoaa kaikenlaisille lukijoille sisältöä, tarjoten koirajuttuja eläinten ystäville, valokuvausta linssiludeille ja myöskin meikkijuttuja ja lifestylea niistä kiinnostuneille! Tervetuloa lukemaan ja liittymään pieneen lukijakaartiimme.

Kirjataivas

28. maaliskuuta 2013
— Lolde

Kirjataivaasta löydät kirjoittamiani kirja-arvosteluja, jotka voivat auttaa löytämään juuri sinulle sopivan kirjan.

My Lomography Adventures (epäaktiivinen)

10. lokakuuta 2016
— Emma Alhola

Kokeellisempaan valokuvaukseen keskittyvä englanninkielinen blogi pienillä vivahteilla lifestyleä. Perustettu vuonna 2016.

Pöllöposti (epäaktiivinen)

10. huhtikuuta 2015
— Nibs

Vuodesta 2004 intohimoisen fanin syvällisiä pohdintoja Harry Potter-kirjoista, niiden universumista ja hahmoista, sekä arvosteluja Harry Potter-foorumiroolipeleille.

Sokea Yksisarvinen (epäaktiivinen)

7. huhtikuuta 2015
— DrRockter

Sokea Yksisarvinen on nettiroolipeleihin keskittyvä blogi, jossa pohditaan milloin mitäkin roolipeleihin liittyvää. Sivusto tarjoaa myös mahdollisuuden arvosteluihin sekä ylläpitää roolipelien sivulistausta.

Suojelusenkeli (epäaktiivinen)

15. joulukuuta 2016
— Chewy

Blogi, jonka aihepiirinä on (tai ainakin yrittää olla) eri tavalla toimivat roolipelit. Suojelusenkeliä ylläpitää vuoden alussa vuosia täyttävä tyttö, jonka intohimoihin lukeutuu juurikin roolipelaus ja kirjoittaminen.

Turvapaikka Teille

24. joulukuuta 2015
— Cassie

Disney-tyttösen arvosteluja pääasiassa animaatioleffoista. Sen lisäksi myös tarinoita, esseitä, roolipelihahmoja, peliarvosteluja jne.

Universumi X (epäaktiivinen)

23. huhtikuuta 2015
— Nibs

Foorumiroolipeli-blogi, jota pitää niitä vuodesta 2003 aktiivisesti ja intohimoisesti harrastanut mies. Pyrin pohtimaan pääasiallisesti aiheita, joista muut roolipelibloggaajat eivät ole kirjoittaneet, mutta toki joskus myös vastikkeita muiden pohdintoihin. Pyrin myös toteuttamaan mahdollisimman monet aihetoiveet.